• Nisuiduõli (foto #1)
  • Nisuiduõli (foto #2)

1 / 2

Nisuiduõli

33 €

Helista

Kirjuta

Eduard777

Öelge, et leidsite kuulutuse okidoki lehelt.

Tallinn

WHEAT GERM OIL Edem Form Bio

“WHEAT GERM OIL” sisaldab nisuidu õli, letsitiini ja beeta-karotiini. Nisuidu õli sisaldab suures koguses E-vitamiini ja mittepolüküllastunud rasvhappeid.

“WHEAT GERM OIL” Edem Form Bio toimemehhanism

E-vitamiin (tokoferool) stimuleerib lihastegevust, sugunäärmete funktsiooni, kaitseb rakumembraani vigastuste eest, takistab trombide teket, tugavdab veresoonte seinu. On üks peamistest looduslikest antioksüdantidest. Tuvastatud tokoferooli tihe side endokriinsüsteemi, eriti sugunäärmete, hüpofüüsi, neerupealsete ja kilpnäärme funktsioonidega. Soodustab raseduse normaalset kulgu ja loote arengut, samuti osaleb aktiivselt sperma väljatöötamise protsessides. Ennetab ateroskleroosi, onkoloogiliste haiguste arengut, tõstab vastupanu aju ja südamelihase hapnikunälguse vastu. Omab võimet tõsta rasvlahustuvate vitamiinide, eriti A-vitamiini kogust siseorganites.

Mittepolüküllastunud rasvhapped, mida vahest nimetatakse P-rühma vitamiinideks, on toitumise asendamatuteks faktoriteks, kuna organismis neid ei sünteesita ning saabuvad organismi koos toiduga. Sellisteks hapeteks on linoolhape, linoleenhape ja arahidoonhape - rakumembraanide, närvi müeelkestade, sidekoe jne. vajalik element. Need soodustavad kolesterooli kiiret muundumist ja selle organismist väljutamist, tõstavad veresoonte elastsust ja alandavad nende läbitavust, mõjuvad müokardi kokkutõmbevõimele, parandavad reproduktiivfunktsiooni (sünnitamine), mõjuvad laste kasvamise intensiivsusele, nahakudede seisundile, vajalikud sooletoksiinide lagundamiseks ja letsitiini sünteesiks maksas, osalevad B grupi vitamiinide vahetuses.

Letsitiin on kõikide kudede, eriti maksa, aju ja neerude rakumembraanide tähtsaks koostisosaks, seda võib nimetada kogu inimorganismi vundamendiks. Eriti palju letsitiini on närvikoes, mistõttu on vajalik loote aju normaalseks kujunemiseks ja arenguks, lastel hea mälu olemasoluks ja vanadusest tingitud nõdrameelsuse ennetamiseks. Toetab maksa ja neerude normaalset funktsiooni, takistab maksatsirroosi arengut, vastutab normaalse vereringluse, eriti jäsemete vereringluse eest. Tagab nahakatete terve ilme, takistab rasunäärmete ülemäärast aktiivsust. Nagu ülalpool märgitud, osaleb E-vitamiini vahetuses.

Beeta-karotiin on provitamiin A. Saabub organismi taimetoiduga ja transformeerub A-vitamiini peensoolte seintes ja maksas, omab kõiki A-vitamiinile omaseid omadusi. Osaleb nägemispigmentide moodustamises, tagab organismi normaalse kasvu, tugevdab hambaid, juukseid, küüsi, mõjub positiivselt nahale, kaitseb seda ökoloogia ja päikseradiatsiooni kahjuliku mõju eest, järelikult soodustab nahakudede nooruse säilimist. See on tugev antioksüdant, tõstab immuunsust, parandab luukoe kasvu, on suurepärane vahend vanadusega võitluses ja onkohaiguste arengus, alandab südame-veresoonkonna haiguste riski teket. Tugevdab suguhormoonide mõju, vajalik kilpnäärme, maksa, neerupealsete normaalseks funktsioneerimiseks.

Kasutusnäidustused:

1. Südame-veresoonkonna haigused ja nende profülaktika, muuhulgas infarkt, insult, stenokardia, hüpertooniatõbi, varikoossed veenilaiendid, endoarteriit, ateroskleroos jne.

2. Veresoonte seinte tugevdamiseks ja nendele elastsuse andmiseks.

3. Suurte vaimu- ja füüsiliste koormuste korral.

4. Mälu parandamiseks nii lastel kui täiskasvanutel, samuti vanadusnõdrameelsuse profülaktikaks.

5. Endokriinsüsteemi haiguste, muuhulgas diabeedi korral.

6. Maksa, neerude, südame-veresoonkonnatrakti haiguste korral.

7. Reproduktiivfunktsiooni häirete, viljatuse (naistel, meestel) korral, meestel oligospermia korral, naistel munasarjade düsfunktsiooni korral.

8. Laste normaalseks kasvuks ja arenguks, alates varasest vanusest.

9. Rasedatele alates 4-dast raseudkuust ja rinnaga toitmise ajal (loote, vastsündinu normaalne areng, ema tervise säilitamine).

10. Naha nooruse säilitamiseks, samuti kompleksis teise raviga, nahahaiguste korral, pigmendilaikude, akne jm profülaktikaks.

11. Kliimaksieelses perioodis menopausi ennetamiseks (nooruse pikendamine), kliimaksi kulu leevendamine, neurotsirkulatoorse düstoonia ägenemisel klimakteerilise perioodi ajal ("külmad ja kuumad hood", unehäired jm.).

12. Nägemise säilitamiseks, hämarnägemise häirete korral, lühi- ja kaugnägemise arengu korral toetava vahendina, katarakti profülaktikaks jne.

13. Erineva etioloogiaga aneemiate korral.

14. Madala immuunsustaseme korral.

15. Toniseeriva ja üldtugevdava vahendina kroonilise väsimuse sündroomi korral ("jõu langus").

16. Ökoloogiliselt ebasoodsas keskkonnas elavatele või töötavatele, samuti antioksüdantide näidustuse korral.

Vastunäidustused: ei ilmne.

Väljalaskevorm: 90 pehmed kapslit х 1000 mg.

Kasutusviis: 2-3 kapslit päevas söögi ajal või peale sööki, juua peale 0,5-1 klaas puhast sooja vett.

Hind 46 €

-28%

Soodushind 33 €

  • Kategooria Biolisandid, retseptivabad preparaadid
  • Seisukord Uus
  • Lisatud 02.04.2024 04:25

Eduard777

Kasutaja alates märtsist 2009

  • Eraisik
  • 46 kuulutust
E
Jälgi

Vaatamisi: 349 (+1 täna)

Kuulutuse number: 10445724

Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt