• Õhuniisutaja 6 liitrit, sooja/külma õhu režiimiga (foto #1)
  • Õhuniisutaja 6 liitrit, sooja/külma õhu režiimiga (foto #2)
  • Õhuniisutaja 6 liitrit, sooja/külma õhu režiimiga (foto #3)

1 / 3

Õhuniisutaja 6 liitrit, sooja/külma õhu režiimiga

45 €

Paku oma hinda

Kirjuta
Tallinn

Kiire leevendus pikemaks tööajaks – hübriidudu tehnoloogiat kasutades suurendab õhuniisutaja kiiresti ruumi niiskust. tekitatava sooja udu maksimaalne väljundkogus võib ulatuda 700 ml/h-ni, mis on neli korda kiirem kui teistel külma udu niisutajatel (140 ml/h). Suurte ruumide õhuniisutaja suudab tõhusalt niisutada 70 m² ning soe ja kõrge udu kaitseb teie põrandaid ja mööblit paremini mädanemise eest ning leevendab oluliselt köha, allergiat ja kurguvalu.

LIHTNE PUHASTAMINE JA TÄIDAMINE – õhuniisutaja ülemise täidise disain võimaldab lihtsalt ja puhtalt vett uuesti täita. Eemaldatav veepaak ja eemaldatavad osad muudavad puhastamise ja hoolduse imelihtsaks ning tagavad hügieeni ja kauakestva jõudluse. Ideaalne õhuniisutaja magamistubadesse, korteritesse, lasteaedadesse, taimedesse ja puukoolidesse.

Kaugjuhtimispult ja häiritud unerežiim – ruuminiisutajal on kaugjuhtimispult ja taimer, nii et saate nutikat õhuniisutajat kasutada igal ajal ja igal pool. Kui lülitate õhuniisutaja unerežiimile, lülitub LED-ekraan välja, võimaldades teil vaikses ja mugavas keskkonnas magama jääda. Jaheda udu all kostuv heli on ≤28 dB, see on madala müratasemega ja niisutab vaikselt teie magamistuba, sobib ideaalselt teie beebile, et saaksite öösel segamatult magada ja kogu öö hõlpsalt hingata.

Nutikam automaatrežiim – lülitage sisse automaatrežiim ja suurte ruumide õhuniisutaja saab automaatselt reguleerida udu väljundit erinevatele niiskuskeskkondadele, võimaldades teil nautida mugavat niiskuskeskkonda igal ajal ja igal pool. Samuti saate reguleerida õhuniiskust vahemikus 30% kuni 90%, et see vastaks taimede, lemmikloomade, imikute jne erinevatele vajadustele.

  • Kategooria Kliimaseadmed
  • Seisukord Kasutatud
  • Lisatud 20.04.2024 10:46

pNikolai

Kasutaja alates detsembrist 2009

  • Eraisik
  • Kasutaja on tuvastatud
  • 10 kuulutust
NP
Jälgi

Vaatamisi: 38 (+2 täna)

Kuulutuse number: 12725502

Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt