• Originaalsed istmekatted raamidega Kia Sportage (foto #1)
  • Originaalsed istmekatted raamidega Kia Sportage (foto #2)
  • Originaalsed istmekatted raamidega Kia Sportage (foto #3)
  • Originaalsed istmekatted raamidega Kia Sportage (foto #4)
  • Originaalsed istmekatted raamidega Kia Sportage (foto #5)
  • Originaalsed istmekatted raamidega Kia Sportage (foto #6)

1 / 6

Kuulutus ei ole aktiivne

Originaalsed istmekatted raamidega Kia Sportage

Oleme spetsialiseerunud originaalsete raamidega istmekatete õmblemisele. See sõnade kombinatsioon, mis iseloomustab kõige paremini meie toodet. Originaalkatteid ei saa nimetada mitte ainult nende atraktiivse välimuse poolest, vaid ka seetõttu, et kaante struktuur vastab täielikult tehase (originaal) polsterdusele. Kaante õmblemise mustrite väljatöötamisel võtame originaalse interjööri ja kopeerime selle kujunduse täielikult, säilitades kõik tehase originaaldetailid.

​Originaalsed istmekatted ei lahenda mitte ainult kõiki teie auto istmete kaitsmise küsimusi, vaid parandavad samal ajal radikaalselt ka selle sisemuse ilmet! Uue põlvkonna ainulaadse raamikinnituse tehnoloogiaga Kia Sportage istmekatted. Õmmeldud metallraam võimaldab istmele ideaalselt ja kindlalt katte kinnitada.

Tunne end disainerina! Valmistame mis tahes elemendi vastavalt teie individuaalsele tellimusele, disain sõltub ainult meie võimalustest ja teie kujutlusvõimest. Võite valida mis tahes meie pakutavate materjalide kombinatsiooni, mis tahes tüüpi dekoratiivsed õmblused, niidi värv. Saadame teie tellimuse kõikjal maailmas. saate valida mis tahes meie pakutavatest makseviisidest ja kohaletoimetamise viisidest, mis on teie jaoks kõige eelistatumad.

Kvaliteetne toodang

Meie poolt müüdavad istmekatted on kvaliteetsed, mida hoiame erilise kontrolli all ja anname garantii kuni 5 aastat. Lisaks garantiile pakume ka müügijärgset teenindust. Saame õmmelda ja uuesti paigaldada autokatete osa eraldi.Selle teenuse maksumus on odavam. Näiteks, võite enne auto müümist vahetada juhiistme osa, kui see on halvas seisukorras, või tagastada istmete esialgne välimus.

Originaalsed Kia Sportage istmekatted

Pakume teie tähelepanu ainulaadsetele ja uuenduslikele turvatoolikatetele Kia Sportage. Paljud autohuvilised on juba veendunud, et originaalsed istmekatted on parim lahendus neile, kes soovivad oma auto salongi puhtana hoida ja selle välimusele omapära lisada.

Talliin, Sõstramäe 12

  • Kategooria Interjöör
  • Lisatud 04.04.2021 12:41

OriginalSeatCovers

Kasutaja alates märtsist 2021

  • Eraisik
  • 1 kuulutus
OS
Jälgi

Vaatamisi: 117

Kuulutuse number: 10646388

Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt