• OSRAM H7 Night Breaker Black Cap DUO (2tk) (foto #1)
  • OSRAM H7 Night Breaker Black Cap DUO (2tk) (foto #2)
  • OSRAM H7 Night Breaker Black Cap DUO (2tk) (foto #3)

1 / 3

OSRAM H7 Night Breaker Black Cap DUO (2tk)

11.99 €

Sisaldab KM

Saadavus: rohkem kui 10 tk.

Kirjuta
Narva

🚗 Müüme autovaruosi ja tarvikuid teie autole! 🚗

📋 Toote omadused:

Lampide kinnitus: H7 Tehnoloogia: Halogeen Eesmärk: Maksimaalne nähtavus Pinge: 12 V Rakendus: Esituli Umbkaudne valgusvõimsuse suurenemine: Pole täpsustatud Võimsus: 55W Garantii: 1 aasta Umbkaudne värvitemperatuur (Kelvin): 3200K Luumenid: Pole täpsustatud E-märgis / teedeehituslikult heakskiidetud: Jah Muud üksikasjad: Rohkem valgust, rohkem nähtavust, rohkem turvalisust Värviväljund: Standardne (3200K)

Rohkem valgust teel: Night Breaker lambid pakuvad suurenenud valgusväljundit, mis aitab teed paremini valgustada. See parandab öise sõidu ajal nähtavust ja suurendab ohutust. Pikem valguskiir: Need lambid loovad pikema valguskiire, võimaldades märgata tee ääres olevaid ohte varem. See laiendatud nähtavus annab teile rohkem aega reageerida võimalikele ohtudele, suurendades seeläbi ohutust. Veidi valgem valgus: Night Breaker lambid kiirgavad veidi valgemat valgust võrreldes tavaliste halogeenlampidega. See valgem valgus võib vähendada silmade pinget ja muuta öise sõidu nii teile kui ka teistele teel liiklejatele mugavamaks ja ohutumaks. Stiilne must kork: Nendel lampidel on stiilne must kork, mis võib parandada teie sõiduki esitulede esteetikat. Ühilduvus: Osram Night Breaker lambid on mõeldud ühilduvaks enamiku autode ja kaubikute markide ja mudelitega, kus on standardvarustuses halogeenlambid esitulede jaoks. Need toimivad otseste asendusena tavalistele halogeenlampidele ja ei nõua sõiduki ulatuslikke modifikatsioone. Teedeehituslik heakskiit: Kuna Night Breaker lampidel on sama võimsus kui tavalistel halogeenlampidel, on need täielikult teedeehituslikult heaks kiidetud ja vastavad kõikidele regulatsioonidele. Saate oma tavalised halogeenlambid neile lampidele vahetada ilma õiguslike mureteta.

Tasuta kohaletoimetamine!

🔧 Pakume:

🔹 Mootori, käigukasti ja vedrustuse varuosi

🔹 Akusid ja elektroonikat

🔹 Tööriistu ja remonditarvikuid

🔹 Õlisid ja määrdeaineid

🌎 Kohaletoimetamine üle Eesti!

Hoolitseme teie auto eest ja pakume usaldusväärseid lahendusi selle hooldamiseks. Tehke õige valik. Valige meid oma autole! 🚗🛠

  • Kategooria Tuled ja pirnid
  • Seisukord Uus
  • Lisatud 30.03.2024 02:05

EeVaruosad

Kasutaja alates septembrist 2023

  • Eraisik
  • 1 kuulutus
A
Jälgi

Vaatamisi: 212 (+1 täna)

Kuulutuse number: 12353861

Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt