• Purina ONE SterilCat Rind 9,75kg (foto #1)

1 / 1

Purina ONE SterilCat Rind 9,75kg

40 €

Kirjuta
Hüüru, Saue vald, Harjumaa

PURINA ONE steriliseeritud või kastreeritud kassidele, sisaldab rikkalikult veist ja nisu

Steriliseerimine või kastreerimine põhjustab hormonaalmuutusi, mis võivad mõjutada kassi ainevahetust, suurendada tema kaalu ja tekitada sagedasi kuseteede probleeme. Purina ONE Sterilcati Bifensist sisaldav toit steriliseeritud/kastreeritud kassidele on välja töötatud nende toitaineprofiili järgi. Erimeetodil loodud toidu valgu- ja rasvasisaldus on kohandatud nii, et see hoiaks sinu steriliseeritud/kastreeritud kassi ainevahetuse korras. See aitab su kassil säilitada saledat vormi ja hoida tema kehakaalu kontrolli all. Tasakaalustatud koguses mineraalaineid sisaldav koostis aitab hoida sinu kassi kuseteed tervena.

Purina loomaarstid ja toitumisteadlased on Purina ONE’i steriliseeritud/kastreeritud kassidele mõeldud kassitoidu välja töötanud nii, et tänu suuremale valgu-* ja väiksemale rasvasisaldusele* toetaks see sinu kassi tervist ning aitaks hoida tema kaalu kontrolli all. See varustab su lemmiklooma kõige vajalikuga, et ta saaks olla terve ja õnnelik. Maitsvat veist ja nisu sisaldaval toidul on kvaliteetsed koostisosad, mis tagavad, et su kass saab igast toidukorrast kätte kõik vajalikud toitained. Need soodustavad toitainete väga head omastamist ja võivad vähendada hambakivi ladestumist 40% võrra.

Et pakkuda oma täiskasvanud kassile imemaitsvat toitu, mis vastab kõigile ta vajadustele, proovi Purina ONE’i steriliseeritud/kastreeritud kassidele mõeldud toitu, mis sisaldab Bifensise piimhappebakterit. (Kuna steriliseeritud/kastreeritud kassidel on kalduvus kaalus juurde võtta, tuleb nende kehakaalu pidevalt jälgida. Kui kahtlustad, et su kass on ülekaalus, peaksid loomaarstilt nõu küsima.)

  • Kategooria Loomatooted
  • Seisukord Uus
  • Lisatud 14.04.2024 12:03

Australian_Gold

Kasutaja alates juunist 2009

  • Eraisik
  • 8 kuulutust
OS
Jälgi

Sarnased kuulutused

Vaatamisi: 260 (+1 täna)

Kuulutuse number: 11880401

Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt