• Renogy DCC50S 12V 50A DC-DC On-Board Battery (foto #1)

1 / 1

Renogy DCC50S 12V 50A DC-DC On-Board Battery

200 €

Paku oma hinda

Helista

Kirjuta

susserdaja

Öelge, et leidsite kuulutuse okidoki lehelt.

Viljandi, Viljandimaa

Renogy DCC50S 12V 50A DC-DC On-Board Battery Charger with MPPT on kõrgtehnoloogiline laadimisseade, mis on loodud sõidukite ja paatide sekundaarsete akude tõhusaks laadimiseks sõidu või pargitud olekus. Selle 50-amprise võimekusega laadija üks oluline omadus on sisseehitatud Maximum Power Point Tracking (MPPT) tehnoloogia, mis optimeerib päikesepaneelidest saadava energia hulka, tagades seeläbi maksimaalse laadimise efektiivsuse.

Lisaks suudab see laadija tuvastada ja automaatselt kohanduda erinevate akutüüpidega, sealhulgas plii-happe, AGM, geel ja liitiumakudega, pakkudes paindlikkust erinevate kasutusstsenaariumide jaoks. DCC50S ühendab endas nii DC-DC akulaadija kui ka MPPT päikeselaadija funktsioonid, võimaldades samal ajal laadida akut nii sõiduki generaatorist kui ka päikesepaneelidest.

Seadme paigaldus ja kasutamine on lihtsustatud, et kasutajad saaksid ilma suurte raskusteta nautida selle mitmekülgseid laadimisvõimalusi. Sellel on ka mitmed kaitsemehhanismid, sealhulgas ülelaadimise, ülekoormuse, ülekuumenemise ja lühise kaitse, tagamaks nii seadme kui ka akude ohutu kasutamise. Renogy DCC50S on ideaalne lahendus mobiilse energia vajaduste rahuldamiseks, ühendades tõhususe, mitmekülgsuse ja kasutusmugavuse.

  • Kategooria Kärud, haagiselamud
  • Seisukord Uus
  • Lisatud 05.04.2024 09:38

susserdaja

Kasutaja alates märtsist 2010

  • Eraisik
  • Kasutaja on tuvastatud
  • 13 kuulutust
KM
Jälgi

Vaatamisi: 124 (+4 täna)

Kuulutuse number: 12696068

Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt