• Robottolmuimeja Samsung CycloneForce 130 W (foto #1)
  • Robottolmuimeja Samsung CycloneForce 130 W (foto #2)
  • Robottolmuimeja Samsung CycloneForce 130 W (foto #3)
  • Robottolmuimeja Samsung CycloneForce 130 W (foto #4)
  • Robottolmuimeja Samsung CycloneForce 130 W (foto #5)
  • Robottolmuimeja Samsung CycloneForce 130 W (foto #6)

1 / 6

Robottolmuimeja Samsung CycloneForce 130 W

150 €

Paku oma hinda

Sisaldab KM

Kirjuta
Tallinn

Stiilne ja kompaktne robottolmuimeja eriti õhukese korpuse ja suurte ratastega

Robottolmuimejal on FullView Sensor™ 2.0, mis skannib ja tuvastab väga kitsad või väikesed takistused laial alal ning ruumi nurgad, puhastades need suurema imemisvõimsusega. Edge Clean Master puhastab servad ja nurgad tõhusamalt tänu harjastega harjale, mis on esiotsale võimalikult lähedal. Kui see puutub vastu seina, langeb automaatsulgur alla, et moodustada tõke, mis võimaldab koguda rohkem tolmu.
Erinevatest puhastusrežiimidest saad valida parima režiimi konkreetse olukorra jaoks. Sellel on 3 puhastusrežiimi, 3 imemistüüpi, ajastamisrežiimid, mida saate eelseadistada kuni seitsmeks korraks nädalas.
Unikaalne isepuhastuv hari vähendab märkimisväärselt harjastesse kinni jääva tolmu ja karvade kogust. See kogub need harja keskele, kust neid on lihtne tolmukotti imeda.
CycloneForce tagab ülima imemisvõimsuse pikaks ajaks*. See tekitab tugeva tsentrifugaaljõu, mis eraldab mustuse ja prahi välisesse kambrisse. Nii püsib filter puhas ja ei ummistu nii kiiresti.
Nutikas võimsuskontroll tuvastab pinna tüübi ja tekitab optimaalse imemisvõimsuse. Vaipkattelt imedes tekitab mootor suurema imemisvõimsuse, et vaibas olev tolm välja imeda.
Lai hari puhastab suuremad alad kiiremini ja tõhusamalt. Kuna selle laius on 290 mm, mis on 42% rohkem kui tavapärastel 204 mm harjadel, puhastab see suurema pinna väiksema liikumise ja lühema ajaga.
Automaatse laadimise funktsioon tähendab, et kui aku hakkab tühjenema, läheb tolmuimeja automaatselt dokki ennast laadima. Ja kui aku on täis, läheb tolmuimeja tagasi kohta, kus töö pooleli jäi, ja jätkab puhastamist.
Virtual Guard™ aitab kaitsta hinnalist mööblit, lemmikloomapesasid või teisi kohti kahjustumise eest. Aktiveeri see lihtsalt nupuvajutusega ja määra keelatud alad.
Täiustatud Easy Pass™-rattad ületavad kergelt enamiku takistusi, nagu näiteks uksepiidad.
Point Cleaning™ tekitab juhtvalguse, mida saad kasutada POWERboti juhtimiseks kindlate alade või eriti tolmuste kohtade puhastamiseks. Lihtsalt suunake valgus kuni 0,5 meetri kaugusele seadme ette ja tolmuimeja alustab valgusele järgnedes puhastamist.

Tolmumahutavus: 0.3 l
Mõõdud: 340x97x348 mm
Kaal: 4.3 kg
Värv: kuldne
Laadimisaeg: 160 min
Võimsus: 130 W
Müratase: 77 dBA

Kaasa tulevad kõik fotodel nähtavad lisad (laadimisdokk toitejuhtmega, VirtualGuard, pult, puhastuspintsel). Puldil on mõned nupud pealt natuke näritud, kuid kõik töötab.

Lisainfo (kustutage lingis tühik enne comi): samsung. com/ee/vacuum-cleaners/robot/robot-vr20m707bwd/

  • Kategooria Tolmuimejad
  • Seisukord Kasutatud
  • Lisatud 10.04.2024 11:19

MKristina

Kasutaja alates veebruarist 2016

  • Eraisik
  • Kasutaja on tuvastatud
  • 1 kuulutus
MK
Jälgi

Vaatamisi: 69 (+3 täna)

Kuulutuse number: 12645692

Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt