• SCOBUTY, Auto kriimude eemaldaja (foto #1)

1 / 1

SCOBUTY, Auto kriimude eemaldaja

5 €

Helista

yld.ehitaja

Öelge, et leidsite kuulutuse okidoki lehelt.

Türi, Türi vald, Järvamaa

Scratch & Swirl Remover Car Scratch Remover võib kasutada kergete kriimustuste, keeriste, veelaikude, oksüdatsiooni või muude plekkide eemaldamiseks teie autol. Seda on lihtne kasutada väiksemate kriimude parandamiseks ja see kaitseb hästi autovärvi. Kohene heledamaks muutmine, et teie auto värv säraks taas nagu uus. Nende esialgse sära taastamine! Spetsiaalsed hõõrumisvahendid eemaldavad värvist veeplekid, oksüdatsiooni ja muud mustused!

Professionaalne disain Professionaalne disain ja hõlpsasti kasutatav, kõige paremini lõikav lakk spetsiaalse koostisega, mida on ohutu kasutada kõikide värvide ja toonidega. Spetsiaalne hõõrumispasta aitab teil värvilt eemaldada oksüdatsiooni, veeplekid ja muud saasteained! Too oma autole uus välimus!

Eemaldage tõrksad plekid Seda saab kasutada igasuguste tõrksate plekkide eemaldamiseks, nagu näiteks mitteparanduskrunt. Ärge kasutage tugeva tuule korral. Tolm kleepub kergesti katte pinnale.

Säästa aega ja raha. Pole vaja minna 4S kauplusesse, töökotta või värvipuhastajasse või poleerijasse, vaid puhastage ja pühkige pind, et eemaldada peened kriimud või kriimud. See võib säästa palju aega ja raha. Selle toote kasutamisel veenduge, et remondiala oleks kuiv.

Lihtne kasutada Puhastage autovärvi pind, kasutage veidi kriimuparandusvahendisse kastetud rätikut või švammi ja pühkige kriimud puhtaks. jõuliselt, kuni kriimud kaovad. Ärge peske kohe tavalise veega, parima tulemuse saavutamiseks peate pesema järgmisel päeval.

  • Kategooria Keemia ja vedelikud
  • Seisukord Uus
  • Lisatud 04.04.2024 10:30

yld.ehitaja

Kasutaja alates veebruarist 2015

  • Eraisik
  • 18 kuulutust
YE
Jälgi

Vaatamisi: 72 (+2 täna)

Kuulutuse number: 12584258

Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt