• Sealilac energiasäästlik ventilaatorkütteseade (foto #1)
  • Sealilac energiasäästlik ventilaatorkütteseade (foto #2)
  • Sealilac energiasäästlik ventilaatorkütteseade (foto #3)
  • Sealilac energiasäästlik ventilaatorkütteseade (foto #4)
  • Sealilac energiasäästlik ventilaatorkütteseade (foto #5)

1 / 5

Sealilac energiasäästlik ventilaatorkütteseade

45 €

Paku oma hinda

Helista

Kirjuta

vovik_br8

Öelge, et leidsite kuulutuse okidoki lehelt.

Tallinn

Sealilac energiasäästlik ventilaatorkütteseade

​​​​​​​Omniva, Itella, DPD

Kiire kuumutamine: seda Sealilac'i kaasaskantavat ventilaatorkütteseadet kuumutatakse PTC keraamilise materjaliga, et soojendada kiiremini ja tõhusamalt. Võimsa 1500 W abil saab seda küttekeha soojendada mõne sekundiga ja see sobib igasse ruumi majas, sealhulgas magamistuppa, keldrisse, garaaži, elutuppa, kontorisse jne.

Multifunktsionaalne juhtimine: Sealilac elektrisoojenditel on digitaalne puutetundliku ekraaniga juhtimine ja kaugjuhtimispult, kaugjuhtimispult 6 meetri raadiuses ilma minemata ja soovitud režiimi seadistamata. 12-tunnine taimer, 3 režiimi, 60° võnkumine, temperatuuri reguleerimine, tugev ja energiasäästlik sääst, lihtne saavutada soovitud soojuse ja energiasäästu tasakaal.

3 tüüpi režiimi seadistusi: meie energiasäästlikul vaiksel küttekehal on 3 režiimi – 1 loomulik tuul (5 W) väga pehme tuulega. 2 madalal kuumusel (750 W) meeldivalt sooja tuulega, pehme ja õrn. 3 kõrget kuumust (1500 W) pakuvad teile soojust külmakartmata. Varustatud laia 60° võnkepöördega teie keskkonna tõhusamaks ja otseseks ühtlaseks soojendamiseks optimaalse mugavuse tagamiseks.

Mitmekordne ohutuskaitse: V0 leegiaeglustavast materjalist ventilaatorkütteseade, sellel on mitmesugused ohutusfunktsioonid, sealhulgas sisseehitatud intelligentne kaldekaitse, ülekuumenemiskaitse, 12-tunnine taimer, 24-tunnine automaatne ja 30-sekundiline pöördloendus väljas. Nii et saate seda ohutult kasutada terve päeva ja muretult.

Kompaktne ja võimas: Sealilac keraamilisel soojendil on tagaküljel mugav sisseehitatud käepide. Seda on väga lihtne kaasas kanda ja teisaldada. Seda saab paigutada soovitud kohta, ilma et see võtaks liiga palju ruumi. Isegi külmal talvel võib see soojapuhur energiat säästa ja vaikne toob teile sooja une.

  • Kategooria Kütmine ja ventilatsioon
  • Seisukord Uus
  • Lisatud 31.03.2024 23:05

vovik_br8

Kasutaja alates juunist 2009

  • Eraisik
  • 21 kuulutust
V
Jälgi

Vaatamisi: 189 (+1 täna)

Kuulutuse number: 12527189

Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt