• Taktiline Taktikaline Helkurvest (foto #1)
  • Taktiline Taktikaline Helkurvest (foto #2)
  • Taktiline Taktikaline Helkurvest (foto #3)
  • Taktiline Taktikaline Helkurvest (foto #4)

1 / 4

Taktiline Taktikaline Helkurvest

50 €

Saadavus: 2 tk.

Helista

Kirjuta

andrei.a

Öelge, et leidsite kuulutuse okidoki lehelt.

Tallinn

Taktikaline helkurvest sobib peamiselt,turva, valve, patrullitöötajale. teehalduritele, liikluskorraldajatele, teehooldajatele, mootorrataste ja jalgrataste juhtidele, pimedas valguses töötajatele ja teistele kohalikele töötajatele, kes vajavad valgushoiatust.

Reguleeritava pikkuse ja laiusega taktikaline helkurvest. Vesti on lihtne selga panna ja ära võtta ning sellel on lai valik muutuvaid kinnitusvõimalusi. Vajadusel saab sellele paigaldada lisa nemetussiltide paneelid.

Vest kaetud süsteemsete taskute kinnitamiseks horisontaalsete paeltega, esikinnis suletav lukuga, suuruse reguleerimine külgedelt, ees neli suurt helkurtaskut kaartide ja muu varustuse paigutamiseks, seljal helkurribad ning vahe joogiveekoti paigutamiseks, ees ja seljal takjapaelad ametitunnuse ja muu info kinnitamiseks.

Helkurvesti helkurosa on valmistatud murdumise ja kõrge murdumisnäitajaga klaasmikrohelmeste tagasipeegelduse põhimõtet kasutades ning pärast teravustamist täiustatud tehnoloogia abil.See võib peegeldada otsest valgust eemalt tagasi valgust kiirgavasse kohta ja sellel on hea optiline tagasipeegeldus nii päeval kui öösel.Eriti öösel võib see olla sama hästi nähtav kui päeval.Sellest hästi nähtavast helkurmaterjalist valmistatud turvaülikonnad on öistel autojuhtidel hõlpsasti märgatavad sõltumata sellest, kas kandja on kaugel või valguse või hajutatud valguse käes.Helkurmaterjalide ilmumine on edukalt lahendanud öise sõidu probleemi "näha" ja "nähtud".

Tehnilised omadused

Materjal CORDURA® 700 den

Kaal 500 g

Suurus UNI

Omadused

Lukuga ja helkurribadega taskud

Täispikk tõmbelukk

Reguleerimis võimalus külgedel

Ära volditavad helkurribad ees ja taga

Toodetud Eestis

Tallinna piires kohaletoimetamisega!

Mujale postiga

  • Kategooria Univorm
  • Seisukord Uus
  • Lisatud 22.04.2024 05:52

andrei.a

Kasutaja alates jaanuarist 2010

  • Eraisik
  • 28 kuulutust
A
Jälgi

Vaatamisi: 246 (+1 täna)

Kuulutuse number: 12561316

Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt