• Taro kaardid, manara (foto #1)
  • Taro kaardid, manara (foto #2)
  • Taro kaardid, manara (foto #3)

1 / 3

Taro kaardid, manara

20 €

Paku oma hinda

Helista

Kirjuta

darapanibratova02

Öelge, et leidsite kuulutuse okidoki lehelt.

Viimsi, Viimsi vald, Harjumaa

Erootiline Tarot Manara kaardipakk on loodud Itaalia kunstniku Milo Manara poolt suhteliselt hiljuti, kuid see on juba kogenud ja algajate taroloogide seas kuulsust kogunud. Keegi jumaldab seda, keegi kritiseerib seda rõhutatud seksuaalsuse pärast, kuid keegi ei jää ükskõikseks. Ja sellele on seletus.

Alastust kujutavaid pilte nimetatakse tavaliselt "avameelseteks". Noh, Tarot Manara ühendab selle sõna mõlemad tähendused. Nad on täis varjamatut erootikat ja ausad, kompromissitult otsekohesed. Mõnikord kuni ebaviisakuseni. Aga see ausus on just see, mida vajate, kui olete eksinud, kui olete suhetes segaduses, kui te ei tea, mida teha või kuidas käituda, kui küsimus, mida teine inimene arvab, muutub kõige tähtsamaks küsimuseks maailmas. Tarot Manar tõmbab pinnale meie illusioonid ja eksimused, sügavad kompleksid, kahjulikud hoiakud, kogu selle psühholoogilise prügi, mis meie pähe koguneb. Ja, olles välja tõmmatud valgesse valgusesse, kaotab see prügi võimu meie üle. Kõige sagedamini kasutatakse Tarot Manarat suhete, armastuse, tunnete ja emotsioonide teemalisteks asetusteks. See pole aga kõik, mida see kaart suudab. Ärge arvake, et tegemist on lihtsalt maitsekate piltide komplektiga. Nende taga peituv sügavus üllatab ja paelub teid.

Selle kaardipakiga töötades peate usaldama oma intuitsiooni. Arkaani pildid on selged, arusaadavad, tavaliselt kohanevad isegi algajad tarotoloogid ilma raskusteta pakiga ja saavad selle keelest aru. Vaatamata näilisele pealiskaudsusele, seksuaalsuse rõhutamisele, võimaldab see näha kehade taha - hingedesse ja nende suhetesse.

Traditsioon: Ainulaadne
Väikesed arkaanad: illustratsioonid.
Särgid: Vardad, karikad, mõõgad, pentaklid.
Hoovikaardid: Leiut, rüütel, daam, kuningas.
Numeratsioon: Narr 0 Tugevus 8 Õiglus 11
Kategooria: erootiline; koomiline

Kunstnik: Milo Manara.
Komplekt: 78 kaardipakk + venekeelne kasutusjuhend.
Kaartide suurus: 6,5 x 12 cm.
Kaartide keel: vene keel.

  • Kategooria Religioon, esoteerika, filosoofia
  • Seisukord Uus
  • Lisatud Täna, 02:49

darapanibratova02

Kasutaja alates jaanuarist 2024

  • Eraisik
  • 1 kuulutus
ДП
Jälgi

Vaatamisi: 105 (+1 täna)

Kuulutuse number: 12561980

Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt