• Tartu maakond, Tartu linn, Vorbuse küla (foto #1)
  • Tartu maakond, Tartu linn, Vorbuse küla (foto #2)
  • Tartu maakond, Tartu linn, Vorbuse küla (foto #3)
  • Tartu maakond, Tartu linn, Vorbuse küla (foto #4)
  • Tartu maakond, Tartu linn, Vorbuse küla (foto #5)
  • Tartu maakond, Tartu linn, Vorbuse küla (foto #6)
  • Tartu maakond, Tartu linn, Vorbuse küla (foto #7)
  • Tartu maakond, Tartu linn, Vorbuse küla (foto #8)
  • Tartu maakond, Tartu linn, Vorbuse küla (foto #9)
  • Tartu maakond, Tartu linn, Vorbuse küla (foto #10)

1 / 10

Kuulutus ei ole aktiivne

Tartu maakond, Tartu linn, Vorbuse küla

Olemas värske eksperthinnang 506 000 EUR

Kui otsid kodu, kus on nii luksust, hubasust, isikupära ja kuhu kõik Su sõbrad ning tuttavad alati tagasi tahavad tulla, siis oled jõudnud just õigesse kohta!

Tartu linnas, Vorbuse külas, on müügil eksklusiivne elamukompleks, kuhu kuulub peamaja, kõrvalhoonena jahimaja/külalistemaja, veealune veinikelder, tiik ning palju terrassipinda, mida siis oma soovide kohaselt kasutada. .

PEAMAJA
Pererahva peamine kodu on valminud 2012 aastal ning on ehitatud hoole ja armastusega perele, kellele on selgeks eelistuseks tänapäevane funktsionaalsus, mugavus ning kõrge ehituskvaliteet.

Elamispinda 205 m2+
garaaž 43 m2 +
terrass 134 m2 +
II korruse rõdu 16.8 m2
Veinikelder 37.1 m2

Maja ehitades kasutati nii ehituses kui viimistluses vaid kõige kõrgema kvaliteediga materjale ja sisustuselemente. Nii näiteks on kogu majale paigaldatud targa maja funktsionaalsus, isegi koju minnes ei pea taskust võtit otsima vaid sõrmelugejaga ukselukk avaneb pererahvale nagu võluväel.

Planeeringult on peamajas mahukas esik, millest pääseb trepihalli kaudu avarasse avatud köögiga elutuppa. Kogu elutoa ulatuses on avarad aknad maja sisehoovi, kust on hea jälgida kogu hoovil toimuvat. Elutoast möödudes satub esimese korruse saunakompleksi, mis peidab endas justkui enda isiklikku SPA-d. Olemas on kaks valamut, tualettruum, kaks dušši , infrapunasaun kui ka elektrikerisega saun ning lisaks ka väljapääs sisehoovi 100m2 suurusele terrassile, kus võid soovi korral end tiigivees jahutada.

Esikust pääseb suurde soojustatud garaaži, mis mahutab kaks suuremat autot ning on ruumi ka tööriistariiulitele või majapidamistarvetele.
Teisele korrusele viib metalltalaga trepp, mille astmed on valmistatud saarepuidust ning pimedal ajal annab hubasust juurde trepiastmetele paigaldatud valgustus.

Teisel korrusel asuvad neli ruumikat magamistuba. Loomulikult on teisel korrusel olemas eraldi tualettruum. Peamagamistuppa sisenedes jääb silma palju avarust ja valgust. Magamistoas on olemas isiklik ruumikas garderoob, suur vannituba kuhu kuulub mullivann, valamu ja tualett ning lisaks on väljapääs rõdule, kus on mõnus hommikupäikest nautida.

KÜLALISTEMAJA
2007 a Massiivsest palgist rajatud jahimaja on igale peremehele meelt mööda koht, kus sõpradega aega veeta või külalisi majutada. Külalistemaja sissepääsuala jääb varikatuse alla ning seal on hea kasvõi hilissügisel vihmase ilmaga sõpradega aega veeta. Klaasitud seinad tagavad tuulevaikuse. Avar esimese korruse avatud aatriumiga ruum koos pooleldi avatud köögiga on paraja suurusega, et mahutada suurema pere või mitu sõpra. Kamin annab edasi mõnusalt sooja ja samas kütab ka vesipõrandakütte abil maja soojaks. Suureks tõmbenumbriks on kindlasti hoones paiknev saunakompleks. Leiliruumis on kaks kerist (elektrikeris kiiremaks leiliks ja vene keris pikemaks saunatamiseks) ning saunalava on tehtud väärispuidust. Elektrikerist saab eelnevalt telefoni teel kütte panna kui peaksid pikemalt lumesaaniretkelt või matkalt tulema.
Esimesel korrusel on lisaks veel magamistuba / kabinet.
Hoone teisel korrusel on avar tuba, millesse on praegune pererahvas rajanud klaasivitriini taha väljapaneku peremehe jahitrofeedest. Eraldi magamistuba hoone tagumises tiivas tagab rahuliku une ka ajal, kui osa pererahvast või sõpradest alumisel korrusel aega veedab. Külalistemaja külge on ehitatud varjualune kahele sõiduautole ning suur tõsteuksega garaaž, kuhu mahub sõiduauto, suvemööbel, aiatehnika ja muu vajalik inventar.

Elamispinda 86 m2 +
Garaaž 30.8 m2 +
Autode varjualune 31.2 m2 +
Panipaik 6 m2 +
Terrass 16 m2 +
Rõdu 13 m2

ÕUEALA
Hoov on kenasti piiratud aia, suurte elupuude ja hekkidega, et olla naabrite nägemisulatusest väljas. Mõnusalt privaatne ja imeilusalt kujundatud õueala on iga perenaise unistus.
Õue kaunistab suur tiik, kus on kodu leidnud hulgaliselt erinevaid kalu. Leidub nii paarikümne kiloseid tuurasid, koisid, kuldkalu, kuldsäinaid ja veel teisigi liike. Lisaks kaladele on tiigis mitu tuhat vähki. Terrassi alla on rajatud, betooni valatud ning tellistega viimistletud ca 40m2 suurune tuba, mida saab kasutada kas sigaritoa, veinikeldri või millegi muuna ning ruumi tõmbenumbriks on suur klaassein, kust näeb mööda ujuvaid kalu.

Tiigi tagumisse serva on rajatud veepealne terrass, kuhu on suurepärane võimalus kutsuda sünnipäevade- või pidupäevade puhul esinejaid, paigaldada sinna saunamajake, või mõelda välja veel võimalusi, kuidas olemasolevat terrassi kasutada.

Hoovi tagumises osas on mõnus grilliala, kus on suurepärane võimalus suitsetada suitsuahjus või grillida sepistatud BBQ munal erinevaid lihatooteid.

Kuna peres kasvab 2 poissi siis on loomulikult ka lastele mõeldud. Mõned aastad tagasi sai paigaldatud piraadilaev ja puuonn koos ronimis- ja turnimisvõimalustega. Samuti on võimalus kiikuda, liumäest alla lasta, jalgpalli- või noolemängu mängida. Mõnusaks koduseks harjutamiseks on paigaldatud discgolfi korv.

ASUKOHT
Pakutav kodu asub 4 km kaugusel Tartu linna piirist Tallinna suunal. 50 m kaugusel asub bussipeatus. Lähim kool asub 4,7km kaugusel, Tartu ülikool 6,6 km kaugusel. Tallinna on ca 180 km.

Tegemist on äärmiselt privaatse, looduskauni ja linnalähedase elukohaga.

Pakutava koduga tutvumiseks ja lisainformatsiooni saamiseks palun võtke ühendust kuulutuses olevate kontaktidega.
  • Kategooria Majad
  • Tube 10
  • Kogupind 439.0
  • Korruseid majas 2
  • Maja materjal Puu
  • Lisatud 18.07.2023 18:18

pluskinnisvara

Kasutaja alates septembrist 2021

  • Firma
  • 103 kuulutust
PK
Jälgi

Sarnased kuulutused

Vaatamisi: 529

Kuulutuse number: 12211216

Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt