• Tekstiilipesur ja aurupesur rendile SAUE Tallinn (foto #1)

1 / 1

Kuulutus ei ole aktiivne

Tekstiilipesur ja aurupesur rendile SAUE Tallinn

Meie leht: https://pesepuhtaks.ee/

Tekstiilipesur:

Võimas ja kompaktne pihustiga pesur väiksemate vaibapindade ja polstri puhastamiseks. Jätab võrreldes konkureerivate toodetega vaibad tunduvalt kuivemaks. See võimaldab vaibad palju kiiremini taas kasutusse võtta. Toitejuhtme võib kerida väljavolditavale konksule. Käsitööriistade hoiustamisvõimalus.

Tekstiilipesuriga pritsitakse survega puhastusvahendit musta pinna peale ja tõmmatakse koos lahustunud mustusega välja, efektiivselt eemaldades mustuse ja lõhnad.Kärcheri tekstiilipesur puzzi 8/1 tagab põhjaliku puhastust teie tekstiilile. 

Kasutusvaldkonnad:

Tekstiilipesuriga on ideaalne puhastada kiirelt kõik tekstiilpinnad kodus. Puhastada saab diivaneid, vaipasid, toole madratseid ja teisi tekstiilmaterjale.

Autopuhastamiseks: auto salong, istmed, põrandad, uksepolstrid, riidematid ja pagasiruum.Tekstiilpinnad saavad puhtaks kerge vaevaga.

Lapsevankrid ja turvatoolid.

HIND: 

24h - 15 EUR - Tööpäeviti

48h - 25 EUR

Nädalavahetus - 35 EUR

Aurupesur:

Aurupesurit SC 4 on lihtne kasutada ja sellel on muuhulgas ka integreeritud juhtmehoidik, lisatarvikute hoidik ja põrandaotsiku parkimisasend. Põrandaotsikul Comfort Plus on painduv ühendus ja suurem puhastuspind, et tagada ergonoomiline töö ja ideaalsed puhastustulemused. Puhastuslapi innovatiivne, kontaktivaba vahetamise tehnoloogia on praktiline ja mugav. Auru intensiivsust saab 2-astmelise aururegulaatori abil vastavalt pinnale ja puhastatavale mustusele reguleerida. Mitmekülgsed lisatarvikud jätavad garnituurid, keraamilised plaadid, pliidirauad, pliidikubud ning väikesed praod ja vahed säravpuhtaks. Eemaldab kiirelt tõrksa mustuse. Pidevalt täidetav, eemaldatav veepaak võimaldab koristada katkestusteta. Aurupesur SC 4puhastab ilma kemikaalideta ning sobib kasutamiseks kõikjal kodumajapidamises. Aurupesur puhastab põhjalikult kõik kõvad pinnad ja tapab 99,99% kodumajapidamistes leiduvatest bakteritest.

Kasutusvaldkonnad:

Põranda puhastamine

Köögi puhastamine.

Vannitoa puhastamine

HIND

24h - 10 EUR

48h - 15 EUR

  • Kategooria Puhastusteenused
  • Lisatud 29.08.2020 10:33

Qua77ro

Kasutaja alates märtsist 2011

  • Eraisik
  • 9 kuulutust
A
Jälgi

Vaatamisi: 98

Kuulutuse number: 10287527

Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt