• Tolmuimeja Roborock s8 pro ultra valge (foto #1)
  • Tolmuimeja Roborock s8 pro ultra valge (foto #2)

1 / 2

Tolmuimeja Roborock s8 pro ultra valge

1 100 €

Paku oma hinda

Kirjuta
Tallinn

Maksimaalne mugavus
Täiesti uus RockDock™ Ultra on hooldusvaba. Selle universaalse dokkimisjaamaga ei pea te oma robotit pärast puhastamist puhastama, võimaldades teil puhastada käed-vabad.

Isepesu
Robotmopp puhastab puhastamise ajal ja selle lõppedes automaatselt, nii et te ei pea seda pärast iga kasutuskorda tegema.

Isekuivav
Kuivatab mopi ja plaadi põhja ohutult sooja õhuga, vältides hallituse ja ebameeldiva lõhna teket ka märja ilmaga.

Isetühjenevad
Eemaldab automaatselt tolmu ja mustuse pärast iga puhastamist, võimaldades teil töötada kuni 7 nädalat* ilma tolmukogujat vahetamata. Pealegi puhastavad topeltharjad ka ise.

Isetankimine
Täidab puhastamise ajal roboti veepaagi, pakkudes maksimaalseks pesupinnaks üle 3230 ruutmeetri. jalga* (300 ruutmeetrit).

Isepuhastuv
Vabastage oma aega isepuhastuva disainiga, mis puhastab doki alumise osa, et hõlbustada hooldust.

Kahekordne võimsus, kahekordne puhtus
Tehke oma kodu puhtamaks kui kunagi varem uue topeltharja ja põrandapuhastussüsteemiga, mis sisaldab DuoRoller Riser™ harja ja VibraRise® 2.0 põrandapuhastussüsteemi.

DuoRoller Riser™ pintsel
Täiesti uued topeltkummist harjad parandavad tolmuimeja jõudlust ja vähendavad juuste sassi, viies käed-vabad puhastamise järgmisele tasemele. Juuksed ja mustuse saab kergesti ära pühkida puiträtikutelt ja isegi vaipadelt.

Äärmuslik imemine 6000 Pa
HyperForce® imemist on täiustatud 6000 Pa-ni, mis tähendab, et teie robottolmuimeja võib ulatuda sügavamale ja koguda kõvadelt põrandatelt ja vaipadelt prahti ja tolmu.

Roborock Carpet Boost+ süsteem
Vaipade puhastamine võib olla imelihtne Roborock Carpet Boost+ abil, mis eemaldab teie vaibalt lemmikloomade karvad ja leivapuru.

Puhastab lekked tõhusamalt
VibraRise® 2.0 kahekordistab vibratsioonimooduleid, mis tähendab laiemat puhastusala. Koos kiire küürimise ja pideva survega põrandale saab mopiga hõlpsalt puhastada kõike alates söögisoodast kuni tõrksate plekkideni.

Arukas kombinatsioon, mis pakub teile rohkem
Erinevate puhastusülesannete täitmiseks saab harja ja mopi automaatselt üles tõsta, et maksimeerida puhastamise efektiivsust ja vältida ka plekke pärast puhastamist.

Vaikne puhastus
Kas soovite lõõgastumise ajal end korrastada? Teie robottolmuimeja võib puhastamise ajal puhastamise müra minimeerida*, võimaldades teil igal ajal pausi teha.

Piisavalt nutikas, et probleemidest eemale hoida
Kasutades struktureeritud 3D-valgustehnoloogiat ja infrapunakujutist, aitab reaktiivne 3D-takistuste hindamine robottolmuimejal tuvastada ja vältida võimalikke põrandariske nii valgusküllastes kui ka pimedates ruumides, pakkudes teile muretu puhastuskogemust.

PreciSense® LiDAR navigatsioon
PreciSense® LiDAR navigatsioonisüsteem on teie roboti erakordsete võimete taga. See skannib ja loob üksikasjalikud kaardid, et leida parim marsruut teie kodu puhastamiseks.

Täielik kontroll ühe puudutusega
- Kohandatud puhastusrutiinid: määrake, millal robot puhastab, kasutades kohandatud puhastusgraafikuid ja määrake puhastusrutiinid konkreetsetele aladele.
- 3D-kaardistamine: võimaldab teil oma kodu virtuaalselt täpselt kaardistada, saate luua oma kodu kõige üksikasjalikuma kaardi, tagades teile parima võimaliku puhastuskogemuse.
- Mitmetasandiline kaardistamissüsteem: tuvastab automaatselt teie kodu üksikud tasemed. Toetab kuni nelja korrust.

Nutikad soovitused piiratud alade jaoks
Tuvastab automaatselt piirkonnad, kuhu on lihtne kinni jääda, ja soovitab keelutsoone, et robottolmuimeja ei jääks väikestesse kohtadesse kinni. Samuti saate Roborocki rakenduses joonistada nähtamatuid seinu, mis blokeerivad teie robottolmuimeja teatud piirkondadest.

Kaart kiiremini, tühjendage kiiremini
Kogege kiiret ja tõhusat puhastamist: teie robottolmuimeja suudab enne esimest puhastustoimingut luua kaardi kuni 6 korda kiiremini* ja vajadusel kuni 30% kiiremini*.

Toetab kiiret laadimist ja tipptasemevälist laadimist
Jätkab puhastamist kiiresti, laadides 30% kiiremini* kui varem. Saate valida laadimise väljaspool tipptundi, et säästa nii elektrikuludelt kui ka tipptundidel elektritarbimiselt.

  • Kategooria Tolmuimejad
  • Seisukord Uus
  • Lisatud 30.03.2024 15:55

maysonbrown

Kasutaja alates septembrist 2016

  • Eraisik
  • Kasutaja on tuvastatud
  • 9 kuulutust
D
Jälgi

Vaatamisi: 131 (+1 täna)

Kuulutuse number: 12628473

Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt