• Tolmuimeja (foto #1)
  • Tolmuimeja (foto #2)
  • Tolmuimeja (foto #3)

1 / 3

Kuulutus ei ole aktiivne

Tolmuimeja

Rovus Victor hõlmab kolme funktsiooni ühes tolmuimejas – kuivtolmuimeja, märgtolmuimeja ja puhur/pump – ning on täiuslik puhastuslahendus teie koju. See aitab teil kõrvaldada kodus kogu mustuse – pori, tolmu ja isegi mahavoolanud vedelikud. Koos vee filtreerimise ja HEPA-filtrigafiltreerib see tõhusalt kõik allergeenid ning tagab teile ja teie perele puhta ja tervisliku keskkonna.Tolmuimejaga Victor saate muuta oma kodu endale ja lähedastele tervislikuks keskkonnaks. Tänu selle hämmastavale mitmekordsele filtreerimissüsteemile, mis hõlmab vee filtreerimist ja HEPA-filtrit, pakub Victor teie perele maksimaalset kaitset, aidates filtreerida kõik majapidamises esinevad allergeenid ja mustuse.

 

Selle kotivaba disain filtreerib tõhusalt välja kogu imetud tolmu ning eraldab allergeenid ja tolmuosakesed õhust veekambrisse, mis välistab nende sattumise tagasi õhku ja teile allergilise reaktsiooni põhjustamise. Seepärast on tolmuimeja Rovus Victor kohustuslik kõigile, kellel on allergiad või astma ja kes soovib omale säravpuhast kodu. Tolmuimejat saab kasutada kõikvõimaliku mustuse puhul: alates peentolmust ja purunenud hommikusöögihelvestest kuni leivapuru ja loomakarvadenMe kõik teame, et eriti väikeste lastega on vedelike mahaajamine igapäevane nähtus. Nende tõhusaks koristamiseks hõlmab Rovus Victor kaabits-harja, mis on väga mugav mahavoolanud vedelike koristamiseks ja puhastamiseks.

 

Kui lükkasite vannitoas veeämbri ümber, lapsed ajasid köögis piima või mahla maha või külalistel loksus kokteil veranda põrandale, Victor pakub kiiret ja tõhusat lahendust, mis imeb põrandad hetkega kuivakLisaks kuiv- ja märgtolmuimejale hõlmab Rovus Victor sisseehitatud puhurit/pumpa. Teil tuleb ainult voolik väljalaskeavaga ühendada, täiteotsak kinnitada, seade sisse lülitada ja oletegi valmis.

 

Puhuri funktsioon sobib ideaalselt tolmu, lehtede ja prahi kiiresti ja lihtsalt pragudest väljapuhumiseks ning äärmiselt mugav täiteotsak võimaldab hõlpsalt õhupalle, õhkmadratseid, maapealseid basseine, kajakke, parvesid ja muid esemeid täis puhudas.i.

  • Kategooria Tolmuimejad
  • Lisatud 03.04.2021 14:50

katjuxa23

Kasutaja alates septembrist 2009

  • Eraisik
  • 0 kuulutust
EK
Jälgi

Vaatamisi: 122

Kuulutuse number: 10646523

Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt