• TX-65LX940E 65-tolline, LED, 4K HDR nutiteler (foto #1)
  • TX-65LX940E 65-tolline, LED, 4K HDR nutiteler (foto #2)
  • TX-65LX940E 65-tolline, LED, 4K HDR nutiteler (foto #3)
  • TX-65LX940E 65-tolline, LED, 4K HDR nutiteler (foto #4)

1 / 4

TX-65LX940E 65-tolline, LED, 4K HDR nutiteler

749 €

Paku oma hinda

Saadavus: 2 tk.

Helista

vanamaamees

Öelge, et leidsite kuulutuse okidoki lehelt.

Valga, Valga vald, Valgamaa

UHI-UUS, PAKENDIS

Poehind 1200€

LX940 sarja 4K LED-kvaliteetteler pakub suurel ekraanil ületamatut spordisaadete ja mängude vaatamiselamust. 120 Hz ekraani kiiruse, intensiivse ereduse ja sügava kontrastsuse puhul ei jää ükski nüanss märkamata.

HDR Cinema Display Pro – suure jõudlusega ekraan HDR Cinema Display Pro tagab laiema värvispektri, suure kontrastsuse ja liikumise ühtluse – ideaalne mängimiseks ja spordivõistluste vaatamiseks. Kõrge kvaliteediga LED-taustvalgustus tagab kogu ekraani ulatuses ühetugevuse heleduse.

Protsessor HCX Pro AI – meie tippklassi telerites kasutatav protsessor tagab tõeliselt täpsed värvid, kontrastsuse ja ülima pilditeravuse – suurepärane kiire dünaamikaga tegevuste vaatamiseks. Tehisintellekti kasutades teab teler, millal te vaatate spordivõistlusi ja kohandab pilti sellele vastavalt.

Dolby Atmos® – suurepärane pilt on üks asi, kuid lisades sellele laitmatu heli, saate midagi palju enamat. Heli töötlemine koos endasse haarava Dolby Atmos®-tehnoloogiaga tekitab teis tunde, nagu istuksite staadioni parimal istekohal.

Auto AI – meie tipptelerid analüüsivad tehisintellekti kasutades sisenevat signaali ja kohandavad selle alusel hetkega pildi karakteristikuid. Auto AI teab, millised on seaded spordile, filmistseenidele jpm – ja kohaldab neid teie eest. Istuge mugavamalt ja nautige etendust.

Täiustatud intelligentne tajumine – lisaks ruumi valguse eredusele toimub ka ümbritseva valguse valgustemperatuuri tuvastamine. Selle alusel kohandatakse pilti, nii et see ka õhtusel ajal sooja valguse kesskonnas loomulik välja paistaks.

Mitme HDR-i vorming – toetades kõiki HDR-i (High Dynamic Range) vorminguid, tagavad meie preemiumtelerid parima võimaliku tulemuse – seda sõltumata pildiallikast. Heleduse ja värvi optimeerimine toimub kaader-haaval sõltumata, kas allikaks on Dolby Vision, HLG, HDR10 või uus HDR10+ Adaptive.

Dolby Vision® IQ optimeerib nutikalt telerit ja tagab teie toas igal hetkel täiusliku pildi. On teie elutuba täiesti pime või eredalt valgustatud, Dolby Vision IQ kohandub vastavalt ruumis valitsevatele muutuvatele valgustingimustele ja tagab parima võimaliku vaatamiselamuse.

Intelligentse tajuga režissöörirežiim – elektroonikatootjad ja juhtivad filmirežissöörid on loonud Režissöörirežiimi. Üks nupuvajutus ja filmi värvigamma, kontrastsus, kuvasuhe ja kaadrisagedus seatakse just selliseks, nagu režissöör seda vajalikuks pidas. Pildi kohandamine toimub isegi valgustaseme muutumisel.

Game Mode Extreme – Game Mode Extreme tähendab, et meie uus 4K LED-teler on valmis mölluks. HDMI 2.1 toetab samas kõrgeid kaadrisagedusi (HFR) ja muutuvat värskenduskiirust (VRR) ja funktsiooni AMD FreeSync Premium, mis loovad uusimate mänguseadmete jaoks vajaliku uuel tasemel reaalsuse.

Game Control Board – nautige lihtsamaid ja intuitiivsemaid mänguseadistusi, kui mänguseadmeid HDMI kaudu teleriga ühendate. Meie Game Control Board näitab üksikasjalikku mänguga seotud teavet ja teil on võimalik lihtsalt mängu olekut kontrollida. Mänguelamuse veelgi sujuvamaks muutmiseks saab sellele vaid ühe liigutusega juurdepääsu luua, kui nupule My APP vastav määrang anda.

My Home Screen 7.0 hõlbustab meie nutitelerite juurdepääsetavust ja kasutuslihtsust. Kasutajad saavad avada ja kohandada populaarseid seadeid kõigest ühe nupuvajutusega. Kinnitage oma lemmikud, näiteks video voogesituse rakendused avakuvale, et vaadata vaid seda, mis teid huvitab.

my Scenery – uued tipptelerid suudavad tõsta teie meeleolu isegi siis, kui te telerit aktiivselt ei vaata. Funktsiooniga my Scenery saate valida erinevaid rahustavaid pilte ja videoid või määrata ise teie meeleolu või kellaaega kõige paremini väljendavad kujutised. Suurepärane hetkedeks, kui soovite sügavalt mõelda või valmistute magama minema

  • Kategooria Telerid
  • Seisukord Uus
  • Lisatud 28.04.2024 02:47

vanamaamees

Kasutaja alates aprillist 2011

  • Eraisik
  • 4 kuulutust
A
Jälgi

Vaatamisi: 188 (+1 täna)

Kuulutuse number: 12550332

Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt