• Uus kasutamata lego 41254 trolls vulkaani rokk-kontsert (foto #1)
  • Uus kasutamata lego 41254 trolls vulkaani rokk-kontsert (foto #2)
  • Uus kasutamata lego 41254 trolls vulkaani rokk-kontsert (foto #3)

1 / 3

Kuulutus ei ole aktiivne

Uus kasutamata lego 41254 trolls vulkaani rokk-kontsert

Uus kasutamata Lego 41254 Trolls Vulkaani rokk-kontsert

Hind Juku kauplustes 50€. Avamata, kasutamata, kinni kleebitud karbis, absoluutselt uus.

On olemas suur valik LEGO konstruktorite, nukki- ja teise mänguasja soodushinnaga. Nendele

VAATAGE KÕIK MEIE KUULUTUSED

Selline mängukonstruktor aitab arendada tehnilist mõtlemist, tähelepanu, täpsust, kontsentratsioon, sihikindlus ja muid kasulikke omadusi lapsele.

ee lahe LEGO® Trolls World Tour-i vulkaani rokk-kontserdi mänguasi toob Trollide fännideni põneva muusikamaailma. Komplektis on kolm minifiguuri, kellega saab kohe mängima hakata. Lapsed saavad Poppy valmis seada mitmesuguste juukseaksessuaaridega ning viia ta ülimasse rokilahingusse kuninganna Barbi vastu. Poppy ja Barbi võib asetada pöörlevatele poodiumidele, et läbi mängida filmist tuntud dramaatilised muusikastseenid. Kui see filmil „Trollid“ põhinev mängukomplekt on kokku pandud, saavad lapsed lõputult loomingulist mängimist nautida. Vaata liikuvaid viltkulisse, pöörlevaid platvorme ja lavataguseid suupisteid. Lastel on põnev otsida lüürale asetatavaid pillikeeli ka teistest LEGO Trolls World Tour-i komplektidest. LEGO Trolls World Tour avab DreamWorksi filmi „Trollid“ sõpradele toreda mängumaailma. Igal komplektil on lisaks trükitud juhistele ka digitaalsed juhised Instructions PLUS, mis innustavad lapsi ehitama.

Uskumatult lahe rokiteemaline ehituskomplekt väikestele Trollide fännidele! Lastel on põnev läbi mängida filmist „Trolls World Tour“ pärit muusikalised stseenid, mis pakuvad rohkesti rollimänguvõimalusi ka pärast mänguasja kokkupanekut.
Lapsed saavad mängida kolme minifiguuriga (sh eksklusiivne minifiguur Barb) mängida ja avastada selle Trollide komplekti muid põnevaid elemente. Nii sobib see suurepäraselt lastele, kellele meeldib loominguline mängimine.
Just väikesed detailid on need, mis muudavad selle komplekti nii lõbusaks! Poppyl ja Branchil on erilised rokikostüümid, lisaks on komplektis aksessuaarid Trollide juuste jaoks ning kaks kollektsioneeritavat pillikeelt, mis tuleb asetada lüürale.
Loominguline ehitusrõõm alates 6-aastastele lastele. Komplekt (41254), kuhu kuulub kolm Trollide minifiguuri, on suurepärane pühadekingitus kõigile, kellele meeldivad filmi „Trollid“ teemalised mänguasjad.
Komplektis on lava, mille kõrgus on 17 cm, pikkus 22 cm ja laius 11 cm, nii et see on just paraja suurusega, et mängid rollimänge kas omaette või koos sõpradega. Lisaks näeb see suurepärane välja.
Lisaks trükitud juhistele on selle komplektil digitaalsed juhised Instructions Plus. Leiad need tasuta rakendusest LEGO® Life, et komplekti kokkupanek oleks lihtne ka väiksemate ehitajate jaoks.
LEGO® ehitusklotsid on valmistatud tööstusharu rangeimaid standardeid järgides ning läbinud põhjalikud kvaliteeditestid, mis tähendab, et need on ühtlase kvaliteediga ja kokkusobivad ning kõik osad on alati hõlpsasti ühendatavad ja eraldatavad.

  • Kategooria Konstruktorid
  • Seisukord Uus
  • Lisatud 19.06.2022 19:35

Maslou

Kasutaja alates septembrist 2015

  • Eraisik
  • 17 kuulutust
A
Jälgi

Vaatamisi: 159

Kuulutuse number: 9919003

Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt