• Uus seeria Lego 76259 DC Batman Construction Figure, 275 osa (foto #1)
  • Uus seeria Lego 76259 DC Batman Construction Figure, 275 osa (foto #2)
  • Uus seeria Lego 76259 DC Batman Construction Figure, 275 osa (foto #3)

1 / 3

Uus seeria Lego 76259 DC Batman Construction Figure, 275 osa

19 €

Helista

Maslou

Öelge, et leidsite kuulutuse okidoki lehelt.

Tallinn

Uus seeria Lego 76259 DC Batman Construction Figure, 275 osaline

Hind kauplustes 45€. Avamata, kasutamata, kinni kleebitud karbis, absoluutselt uus.

On olemas suur valik LEGO konstruktorite, nukki- ja teise mänguasja soodushinnaga. Nendele

VAATAGE KÕIK MEIE KUULUTUSED

Selline mängukonstruktor aitab arendada tehnilist mõtlemist, tähelepanu, täpsust, kontsentratsioon, sihikindlus ja muid kasulikke omadusi lapsele.

Kirjeldus

Liitu tegevusega GOTHAM CITY™ selle omaenda Batman™ i minifiguuriga! See vapustav figuur liigub, paindub ja keerleb nagu päris Batman. Kui on vaja kaitsta terve linna ja võidelda hulgakesi kurjategijate vastu, siis põnevad seiklused ei lõppe kunagi!

Andke oma noorele superkangelasele Batmani™ seikluste juhtimine selle detailse, täielikult liikuvate liigestega figuuriga filmist "The Dark Knight Returns".

Usaldage GOTHAM CITY™ tulevik teie noore kuriteo-võitleja kätesse LEGO® DC Batman™ komplektiga (76259). See täielikult liigutatav ja üksikasjalikult kujundatud Batmani mänguasi kõrgusega üle 26 cm aitab üle 8-aastastel lastel muutuda superkangelaseks. Realistlik puhkus Väikefiguur peegeldab Batmani stiili ja jõudu filmis "The Dark Knight Returns". Tänu liikuvatele õla-, käe-, puusa- ja sääreliigestele on seda mitmekülgset mänguasja meeldiv kokku panna, sellega mängida ja seda kõigile vaadata.

See kaasaskantav tegelane, autentsete detailide ja täispikka tekstiilkattega, avab lastele lõputud mänguvõimalused, kuhu iganes nad lähevad. Lisaks digitaalsele meelelahutusele saavad ehitajad skaalat suurendada, komplekti pöörata 3D-sse ja jälgida oma edasiminekut lõbusa ja intuitiivse LEGO Builder rakenduse abil.

Batman™-i väikefiguur - Andke lastele superkangelase tegevus LEGO® DC Batman (76259) komplektiga.

Ikooniline superkangelane - 275 osisest koosnev figuur on varustatud liikuvate õla-, käe-, puusa- ja sääreliigestega ning sisaldab tegelaskuju iseloomulikku tekstiilkatet.

Asend ja poos - Paljuliigendiline figuur on kergesti reguleeritav, võimaldades lastel taasesitada lemmikfilmide stseene ja mängida lõputuid oma loovaid lugusid.

Lapsele kingitus - andke see mänguasi noorele superkangelasele vanuses 8 aastat ja rohkem.

Kaasaskantav mängufiguur, kõrgusega üle 26 cm, see mitmekülgne figuur võimaldab lastel seiklustega kaasas käia, olgu nad kuhu tahes suundumas.

Intuitiivsed kokkupanjujuhised - lapsed saavad alla laadida LEGO® Builder rakenduse, et sukelduda kokkupanemisprotsessi, digitaalsete tööriistadega mudelite suurendamiseks ja pööramiseks 3D-s ning komplektide salvestamiseks ja edusammude jälgimiseks.

Tagatud kvaliteet - LEGO® osad vastavad rangetele kvaliteedistandarditele, tagades nende kooskõla, ühilduvuse ja lihtsa kokkupaneku.

Tagatud ohutus - LEGO® klotsid ja detailid on kukkumise-, soojuse-, murdumise-, väändumise- ja põrutamistestitud, et tagada nende vastavus rangetele maailma ohutusstandarditele.

  • Kategooria Konstruktorid
  • Seisukord Uus
  • Lisatud 12.04.2024 12:12

Maslou

Kasutaja alates septembrist 2015

  • Eraisik
  • 16 kuulutust
A
Jälgi

Vaatamisi: 161 (+3 täna)

Kuulutuse number: 12495101

Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt