• Vahtpolüstürooli lõikur HWS-Cutter! (foto #1)
  • Vahtpolüstürooli lõikur HWS-Cutter! (foto #2)
  • Vahtpolüstürooli lõikur HWS-Cutter! (foto #3)

1 / 3

Vahtpolüstürooli lõikur HWS-Cutter!

Hind määramata

Paku oma hinda

Saadavus: mitu

Helista

Kirjuta

Hotwire

Öelge, et leidsite kuulutuse okidoki lehelt.

Tallinn

Vahtpolüstürooli lõikur HWS-Cutter! on kompaktne, kerge ja mobiilne elektriline tööriist vahtplasti (EPS, XPS) ja sarnaste materjalide lõikamiseks. Oma populaarsuse on lõikeseade saavutanud tänu kergele kaalule, konstruktsiooni mobiilsusele ning kõrge funktsionaalsetele võimalustele. Kasutamise lihtsustamiseks on vahtpolüstürooli lõikuril spetsiaalsed abiliistud (hoidikud), mis on ettenähtud vahtplasti plaatide hoidmiseks ja lõikamise ajal suunamiseks. Abiliist (hoidik) on varustatud skaalaga ja võimaldab vahtplasti lõikamise ajal selle fikseerimist vajalikku asendisse, samuti lubab materjali (EPS, XPS) töötlemist eri nurkade all. 

Vahtpolüstürooli lõikur HWS-Cutter! on konstrueeritud püstasendis kasutamiseks ja lisaks varustatud tellingulukuga mis võimaldab kasutada lõikurit ka tellingu peal. Lõikeseadme raam on valmistatud alumiiniumprofiilist ja on keevitatud kokku ning kaetud värviga.

NB! Asume Peetri (Mõigu tehnopark) kuid saadame pakke mujalegi Eestisse ja kasutame selleks transpordifirma DPD uksest-ukseni teenuseid, CargoBus teenuseid, Itella SmartPost pakiautomaadid ja Omniva pakiautomaadid. Samuti saadame pakke Euroopa Liidu liikmesriikidesse.

  • Kategooria Tööriistad
  • Lisatud 16.04.2024 14:54

Hotwire

Kasutaja alates maist 2013

  • Eraisik
  • 5 kuulutust
HS
Jälgi

Sarnased kuulutused

Vaatamisi: 976 (+1 täna)

Kuulutuse number: 3197510

Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt