• Vasya diagnostika (foto #1)
  • Vasya diagnostika (foto #2)
  • Vasya diagnostika (foto #3)

1 / 3

Vasya diagnostika

115 €

Kirjuta
Narva

Uue põlvkonna VASYA diagnostika Origin 23.12.0 sobib kõikidele VAG kontserni toodetud autodele aastast 1991-2024: Audi, Volkswagen, Skoda, Seat, Bentley, Lamborghini, Porsche.
Toetatud on kõik Windowsi 32- ja 64-bitised versioonid: XP, 7, 8, 8.1, 10, 11

Keeled: vene, inglise

Veakoodide lugemine, dekodeerimine ja kustutamine

Adapteri Vasya Diagnost ehk Vag Com ja VCDS RUS abil saate veakoode lugeda ja dešifreerida ning neid kustutada. Olles otsingusse sisestanud vea numbri ja kirjelduse, leiate Internetist alati oma probleemile valmis lahenduse. Kindlasti on sarnast probleemi autotööstuse foorumites juba korduvalt arutatud.

Hooldusintervallide lähtestamine

Skänner Vasya Diagnostic või VCDS RUS saab hõlpsasti armatuurlaual oleva teenuse meeldetuletuse lähtestada. Muutke hooldusintervalli. Ja määrake isegi tegelik läbisõit!

Komponentide kodeerimine ja kohandamine

Sageli on pärast mõne plokkide või komponendi vahetamist või parandamist vaja neid kohandada. Skänner Vasya diagnostika võimaldab teil kohandada mis tahes juhtseadmeid: mootor, pidurisüsteem, abs, automaatkäigukast, kliimaseade, gaasiklapp, mugavusseade, helisüsteem, õhkvedrustus ja muud auto elektroonilised süsteemid.

Mõõtmised ja metsaraie

Vasya Diagnost ehk Vag Com ehk VCDS RUS võimaldab reaalajas mõõta ja kuvada kõikide sõidukiandurite näitu. Andmeid saab esitada numbriliselt või graafiliselt. Näidud salvestatakse ka logifailidesse.

Funktsioonide lubamine ja keelamine

Vasya diagnostika võimaldab teil muuta elektrooniliste üksuste kodeerimist. Toetatakse pikka kodeerimist. Selle abiga saate teatud funktsioone iseseisvalt lubada või keelata. Näiteks saab välja lülitada turvavöö kinnitamise meeldetuletuse või lülitada sisse helisignaali, kui auto on suletud, XDS-süsteemi, TSC- või kurvituled ning palju muid meeldivaid ja kasulikke funktsioone.

Teiste autode diagnostika OBD2 protokolli järgi

Adapterit saab kasutada ka paljude teiste kaasaegsete sõidukite mootorite diagnoosimiseks, kasutades OBD2 protokolli.

  • Kategooria Transport
  • Seisukord Uus
  • Lisatud 28.04.2024 22:50

stan1s

Kasutaja alates augustist 2009

  • Eraisik
  • Kasutaja on tuvastatud
  • 1 kuulutus
SL
Jälgi

Vaatamisi: 4242 (+16 täna)

Kuulutuse number: 10998796

Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt