• Veebileht ettevõttele / logode loomine (koduleht, logo) (foto #1)
  • Veebileht ettevõttele / logode loomine (koduleht, logo) (foto #2)
  • Veebileht ettevõttele / logode loomine (koduleht, logo) (foto #3)
  • Veebileht ettevõttele / logode loomine (koduleht, logo) (foto #4)

1 / 4

Kuulutus ei ole aktiivne

Veebileht ettevõttele / logode loomine (koduleht, logo)

Loome kodulehti, millel on need omadused....

Ainulaadsus - Meilt tellides võite kindel olla, et Teie veebileht on spetsiaalselt loodud Teie ettevõtte jaoks ja sellel on unikaalne sisu, disain ja ülesehitus. Me ei kasuta veebilehtede loomisel mingeid odavaid ja masskasutusel olevaid veebimalle, mida võivad kasutada sajad teised ettevõtted. Meile isiklult veebimallid ei meeldi kuna need on piiratud disainiga ja kasutavad üleliigseid funktsioone, mis ei ole vajalikud ja aeglustavad veebilehte. Veebimall jätab halvema mulje Teie ettevõttest, sest veebimallid on üksteisega väga sarnased kui mitte indentsed. Kvaliteet üle kvantiteedi.

SEO ehk koduleht on võimalikult hästi optimeertud Google otsingumootorile. Sellega suureneb kodulehe nähtavus ja tuntus.

Responsive koduleht on selline, mis on kohanduv erinevatele seadmetele(Nutitelefonid, tahvelarvutid, erinevad sülearvutid jms). Mobiiliseadmetele kohanduva kodulehega on informatsioon kergemini kättesaadav igal seadmel.

Disain, mis on moodne ja silmapaistev.

Meie loodud kodulehed on silmapaistva disainiga, modernsed ja minimalistlikud. Teeme omalt poolt kõik selleks, et klient saaks Teie kodulehelt informatsiooni hõlpsasti kätte ja jõuaks edukalt Teieni. Sellepärast ongi meie loodud kodulehed lihtsa ülesehitusega ja võimalikult hea laadimiskiirusega.

Miks te peaks meie käest veebilehte tellima?

  • Teile meeldib hea hinna-kvaliteedi suhe
  • Teile meeldib ainulaadne disain ja lehtede sisu
  • Te soovite saada täielikku teenust, mis sisaldab peale kodulehe ka sisu loomist, graafikat ja otsingumootorile optimeerimist

Millist tüüpi kodulehti saab meilt tellida?

  • Ettevõtete lehed
  • E-poed
  • Portfooliod
  • Blogid
  • Meedia lehed

Logode valmistamine

Valmistame ka ettevõtetele meeldejäävaid logosid, et kliendid saaksid Teie ettevõtte kergesti ära tunda. Meie logode disain on loominguline ja käekiri on moderne/minimalistlik.

 

Hinnakiri

Lihtne 1-5 leheküljeline kodulehekülg - al 299€

Loomingulise disainiga mobiilisõbralik kodulehekülg, millel on 1-5 lehekülge (nt. avaleht, teenused, hinnakiri, kontakt). Ideaalne lahendus väikeettevõttele! Lehekülg millega avaldate kliendile usaldusväärsust ja professionaalsust.

Sisukam 5+ leheküljeline veebileht - al 499€

Parim lahendus suurettevõtetele. Leheküljed on põhjalikult läbi mõeldud sisuga ja disainitud Teie tahete ja ettevõtete vajaduste järgi. Iga meie lehekülje disain on ainulaadne ja teist sellist ei eksisteeri. Lehekülje lõplik hind sõltub lehekülgede arvust ja sisu mahust - küsi meilt hinnapakkumist!

E-pood / Online pood - al 699€

Veebilehekülg, läbi mille te saate müüa teenuseid, füüsilisi või digitaalseid tooteid. Iga meie tehtud e-pood on erineva disaini ja ülesehitusega. Hind sõltub e-poe suurusest.

Logo disain - al 59€

Valmistame ka ettevõtetele meeldejäävaid logosid, et kliendid saaksid Teie ettevõtte kergesti ära tunda. Meie logode disain on loominguline ja käekiri on moderne/minimalistlik.

Visiitkaardi disain - al 49€

Visiitkaardid aitavad luua Teil klientidega isikliku sideme. Meie tehtud visiitkaardi disain teeb Teie ettevõtte meeldejäävamaks.

Video- ja pilditöötlus - al 20€/h

Videode monteerimine ja effektide lisamine. Videod on hea reklaam ja sobivad hästi teatud tüüpi veebilehtedele.

Piltide töötlemine, esteetilisemaks muutmine ja paranduste tegemine.

 

Küsi hinnapakkumist!

  • Kategooria Teenused
  • Lisatud 23.12.2021 07:28

KevinASW

Kasutaja alates detsembrist 2017

  • Eraisik
  • 0 kuulutust
KH
Jälgi

Vaatamisi: 393

Kuulutuse number: 9340592

Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt