• Weber Smokey Joe Premium 37 cm (foto #1)
  • Weber Smokey Joe Premium 37 cm (foto #2)

1 / 2

Weber Smokey Joe Premium 37 cm

45 €

Paku oma hinda

Helista

Kirjuta

priitz

Öelge, et leidsite kuulutuse okidoki lehelt.

Tallinn

Mõelge hetkeks läbi oma ideaalne grillimiskogemus. Kas see on kiire ja mugav? Kas see on paindlik, võimaldades teil grillida kus iganes soovite? Kas te kujutate ette, et teie grill on nii kvaliteetne ja vastupidav, et kestab aastaid? Kui te vastasite "jah" kõigile neile küsimustele, siis on Weber Smokey Joe Premium 37 cm teie unistuste grill.

Selle ikoonilise Weberi veekeetja grilliga saate kogeda grillimist täiesti uuel tasemel. Vähekasutatud, see grill on pakkunud ainult 4-5 grillimisrõõmu, muutes selle praktiliselt uueks. Müün selle, sest mul pole lihtsalt aega seda kasutada nii palju kui tahaksin, ja ma eelistaksin, et see annaks rõõmu kellelegi teisele.

Grillimisega on grill andnud fantastilisi tulemusi, luues suurepärase suitsumaitse lihale. See on konstrueeritud mõeldes teie vajadustele - saate grilli kiiresti ette valmistada, kaane peale panna ja autosse visata, et kasutada seda igal ajal, igal pool. Kui olete lõpetanud, pange lihtsalt kaas peale ja visake see tagasi autosse. Te ei pea muretsema selle pärast, et süsi autosse satub, ja saate seda puhastada kodus, kus on paremad tingimused.

Lisaks sellele, et see grill on erakordselt kasutajasõbralik, on see ka erakordselt vastupidav. Kaas ja kauss on valmistatud tule- ja roostekindlast terasest ning on seest ja väljast kaetud portselanemailiga. Küpsetusrestid on eriti vastupidavad. Kõik see tagab, et teie grill püsib suurepärases seisukorras aastaid.

Lisan juurde poe kirjelduse: Ikooniline Weberi veekeetja grill. Kui soovite kaasaskantavat söegrilli, siis on teil õnne, ärge otsige edasi! Käepärane käepide, mis toimib kasutamise ajal kaane hoidjana, teeb selle väikese beebi transportimise lihtsaks, kuhu iganes sa seda vajad !

Küpsetusala: ø 37 cm. Suurus: 43 x 37 x 37 cm. Kaal: 4 kg. Valmistatud USAs.

Originaalis uuena ostes on grillile 10 aastane garantii ja restidele 2 aastat.

Pakkumine on piiratud, seega haarake see võimalus kohe, et kogeda grillimimist nagu kunagi varem. Weber Smokey Joe Premium 37 cm ei ole lihtsalt grill, see on investeering suurepärasesse grillimiskogemusse, mida te väärite.

Kohaletoimetamine? Pole probleemi. Olen valmis grilli tooma Tallinna või lähiajal ka Tartusse.

Kui soovite oma suvist grillimist järgmisele tasemele viia, võtke minuga ühendust ja tehke oma grillimisunistused teoks Weber Smokey Joe Premium 37 cm-ga.

Mõelge sellele, kui maitsvad võivad olla teie suvised grillipeod selle grilliga. Ärge laske sellel võimalusel endast mööduda. Weber Smokey Joe Premium 37 cm ootab teid

  • Kategooria Grillid
  • Seisukord Kasutatud
  • Lisatud 28.04.2024 02:36

priitz

Kasutaja alates augustist 2013

  • Eraisik
  • 1 kuulutus
P
Jälgi

Vaatamisi: 302 (+1 täna)

Kuulutuse number: 12117954

Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt