• Xplora 4 , 4G Navy Blue (foto #1)
  • Xplora 4 , 4G Navy Blue (foto #2)
  • Xplora 4 , 4G Navy Blue (foto #3)
  • Xplora 4 , 4G Navy Blue (foto #4)
  • Xplora 4 , 4G Navy Blue (foto #5)

1 / 5

Xplora 4 , 4G Navy Blue

120 €

Helista

digi2021

Öelge, et leidsite kuulutuse okidoki lehelt.

Tallinn

Xplora 4 , 4G Navy Blue

Original 100%

Uus karbis , avamata pakendis , tehase garantii , vaata fotot!

Ei tingi! SMS -ile ma ei vasta!

ainult Tallinnas käest kätte!

kui kuulutus on - kaup on!

NB! KUI SOOVID OSTA HELISTA !

 

XPLORA 4 - laste esimene telefon.

Uus ja täiustatud mudel on nüüd Põhjamaade turul saadaval - XPLORA 4!

Kõige arenenum laste esimene telefon randmel! Uus ja põnev viis maailma avastamiseks! XPLORA on heaks kiidetud Norra andmekaitseasutuste poolt ja XPLORA 4 vastab CE-standardi raadiosagedusnõuetele. XPLORA 4 on loodud Põhjamaades.

XPLORA on ainulaadne toode - see on lastele mõeldud mobiiltelefon, mis on kujundatud kellaformaadis . Ehkki XPLORA võib sarnaneda nutikellaga, on see midagi hoopis muud. Sellel puudub internetiühendus traditsioonilises tähenduses, pole ka sotsiaalmeediat ning teil vanemana on täielik kontroll selle üle, mida teie laps saab telefoni teel teha ja kellega suhelda.

XPLORA 4 on veekindel kellatelefon, mis on varustatud 2MP kaamera ja 1,4-tollise TFT-ekraaniga.

XPLORA 4 on XPLORA perekonna uusim mudel, mis sisaldab kõiki eelmiste mudelite funktsioone ja uusi põnevaid funktsioone, mis muudavad selle teie lapse jaoks veelgi paremaks! XPLORA 4 on varustatud 2MB kaameraga ja teie laps saab salvestada ja jagada fotosid ohutult valitud pereliikmetega. Täielikult veekindel ja IPx8 nõuetele vastav, see kestab 1,5 minutit magedas vees 30 minutit. XPLORA 4 abil saavad teie lapsed ujuda, teha suurepäraseid pilte või videoid ja valida lemmikpildi taustapildiks! Teie laps saab sissetulevate kõnede ja sõnumite helinat muuta. XPLORA 4 on varustatud lihtsa kõndimismotivaatoriga. Lapsed ja vanemad saavad päevasel ajal hõlpsalt jälgida sammude arvu. Lapse sammulugeja abil saab laps jälgida mängu läbitud vahemaad. Teie XPLORA 4-l on kalendri funktsioon, kus saate oma hooldajale meeldetuletusi seada. Lisaks saab XPLORA 4 seadistada kooli ja XPLORA 4 ei häiri last koolipäeva ajal. Telefoni saab seada režiimile Kooli, mille saate aktiveerida teatud päevadel ja kellaaegadel, näiteks kella 9–15, telefon töötab kellana ega saa helistada. Kuid lapsevanemana saate alati vaadata, kus laps asub, ja vajadusel lapsele helistada.

XPLORA 4 on ideaalne esimene telefon aktiivsetele lastele. Telefon annab lastele vabaduse vabalt liikuda ja mängida. Vanemad saavad end turvalisemalt tunda, kui neil on oma lastega hõlpsasti juurde pääseda, millal iganes nad tahavad, teades samas asukoha funktsiooni tõttu, kus nad asuvad. Eestkostja nutitelefoni rakendus XPLORA 4 & GO näitab Google Maps, kuhu teie laps liigub. Telefonil on reguleeritav ja vahetatav kellarihm ning XPLORA 4 on kahes erinevas värvitoonis. Puutetundlik ekraan on kaitstud vastupidava klaasiga, mis kaitseb ekraani kriimustuste eest. Selle telefoni abil saab teie laps helistada, sõnumeid vastu võtta, e-kirju ja kõneposti saata ning aktiveerida SOS-nupu, kui nad tunnevad end ohtlikult. XPLORA on suurepärane võimalus uurida digitaalse suhtluse maailma.

Täiesti uue nutitelefoni XPLORA 4 & GO Guardian (iOS ja Android) abil saavad vanemad kontrollida oma XPLORA 4 telefoni seadeid, sealhulgas seda, millised kontaktid telefoni salvestatakse, ja võõrad ei saa lastega ühendust võtta.

XPLORA 4 telefoniga on kaasas XPLORA Mobile Oy operaatori eelinstalleeritud SIM-kaart. Telefon ja eestkostja XPLORA 4 rakendus on omavahel ühendatud ja XPLORA telefon ilma lingita ei tööta. Tellimuse kasutamine maksab 10/11/12 eurot kuus, sõltuvalt sellest, milline liitumisvõimalus on aktiveerimislehel valitud. Hinnad sisaldavad tasuta kõnesid, sõnumeid ja andmete kasutamist ELis / EMP piirkonnas. Teie XPLORA telefoni eelinstalleeritud SIM-kaart töötab Elisa võrgus. Teie XPLORA telefoni eelinstalleeritud SIM-kaart aktiveeritakse enne telefoni kasutamist aadressil: https://www.xplora.com/activate

XPLORA - mäng, tegevus ja kujutlusvõime - ilma nutitelefoni häirimata

Spetsifikatsioonid:

Kiibistik: Qualcomm 8909W

OS: Android

Bluetooth: BLE4.1

Ekraan: 1,4-tolline TFT, 240 x 240

Kaamera: 2MP

Acu: 800 mAh

Ooteaeg: 3 päeva

Veekindel: IPx8

  • Kategooria Nutikellad, nutikäevõru
  • Seisukord Uus
  • Lisatud 08.05.2024 14:31

digi2021

Kasutaja alates veebruarist 2021

  • Eraisik
  • 1 298 kuulutust
D
Jälgi

Vaatamisi: 373 (+1 täna)

Kuulutuse number: 10702469

Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt