• Zinzino Xtend multivitamiin/mineraal kompleks 60 tbl (foto #1)

1 / 1

Kuulutus ei ole aktiivne

Zinzino Xtend multivitamiin/mineraal kompleks 60 tbl

Olen aktiivne Zinzino toodete kasutaja ning aktiivse tellimuse tõttu on tooteid veidi kogunenud. Annan hea meelega turuhinnast soodsama hinnaga ära. Üks pakend on veidi kahjustada saanud transpordi käigus, seest on ilus.

19€ on tüki hind, kokku on saadaval 3tk. Turuhind 29€.

Lisainfo:

Xtend, täiustatud immuunsüsteemi toetav toidulisand, on suurepärane 23 olulise vitamiini, mineraali, fütotoitaine ja pagaripärmist saadud puhastatud 1-3/1-6 beetaglükaani allikas, mis kaitseb ja uuendab rakke ja kudesid.

Peamised eelised:

  • Naudi rohkem energiat
  • Paranda oma luude ja liigeste funktsiooni
  • Tugevda immuunsüsteem
  • Looduslikud koostisosad

45 tervisele kasulikku toimet (kinnitanud Euroopa Toiduohutusamet EFSA)

Kindlustab teid kõigi toitainetega, mida vajate kudede arenguks ja taastamiseks

Säästa 24% ja telli Xtend x2 KIT 8 karpi (2 karpi + 6 kuud 1 karp kuus järelmaksuga)

Säästa 32% ja telli Xtend KIT 10 karpi (4 karpi + 6 kuud 1 karp kuus järelmaksuga)

NAUDI ROHKEM ENERGIAT!

B-vitamiinid (B1-B12) ja mitmed Xtend koostisesse kuuluvad mineraalid (näiteks vask, magneesium, jood ja mangaan) on vastavalt heakskiidetud tervisealastele väidetele olulised normaalset energiat tootva ainevahetuse kindlustamiseks.

PARANDA OMA LUUDE JA LIIGESTE FUNKTSIOONI2

Xtend sisaldab mitmeid vitamiine ja mineraale, mis vastavalt heakskiidetud tervisealastele väidetele mõjuvad soodsalt luude ja lihaste talitlusele. Need on vitamiinid D, C, K ning mineraalid magneesium, mangaan ja tsink.

TUGEVDA IMMUUNSÜSTEEMI3

Xtend sisaldab 1-3/1-6-beetaglükaane. Kliiniliselt on tõestatud, et see kõrge puhtusastmega pärmitüve rakuseintest saadav toitaine soodustab immuunsüsteemi talitlust*. Sellele aitavad kaasa ka mitmesugused ühendid (näiteks foolhape, raud, vitamiin B6, vask). (*tõendatud 13 kliinilise uuringuga)

Lisaks vitamiinidele ja mineraalidele sisaldab Xtend ka karotenoide, ksantofüüle ja rühma polüfenoole, mida saadakse puu- ja köögiviljadest ning vürtsidest. Et saada neid toitaineid samas koguses otse toidust, peaksite sööma iga päev kõige toitainerikkamaid toite enam kui 3000 kalori väärtuses.

Kõigil Xtend koostisosadel kokku on üle saja EFSA (Euroopa Toiduohutusameti) kinnitatud tervist soodustava toime. Need avaldavad mõju kõigile rakkudele, elunditele ja kudedele4 sinu organismis. Xtend on ideaalne täiendus BalanceOil tootele – see tagab kõik organismile vajalikud toitained.

KOOSTISOSAD

Täiteained (beeta-tsüklodekstriin, mikrokristalne tselluloos, trikaltsiumfosfaat), õlipuu lehe ekstrakt (Olea europea folia), magneesiumhüdroksiid, vetikad (Ascophyllum nodosum), 1,3-1,6 beeta-glükaanid* (Saccharomyces cerevisiaepäritolu), kurkumijuure ekstrakt (Curcuma longa), Vitamiin C, Brokkoliekstrakt (Brassica oleracea), tsink bisglütsinaat, Vitamiin E – tokoferoolid ja tokotrienoolid, rohelise teelehe ekstrakt (Camellia sinensis), tomativiljade ekstrakt (Solanom lycopersicum), raua bisglütsinaat, paakumisvastased ained (silikoondioksiid, magneesiumsoolad või rasvhapped, polüvinüülpürrolidoon), saialilleõie ekstrakt (Tagetes erecta), foolhape, Vitamiin K2, naatriumselenaat, niatsinamiid, koensüüm Q10, naatriummolübdeem, mangaani bisglütsinaat, mikrovetikate ekstrakt (Dunaliella salina), vase bisglütsinaat, pantoneenhape, Vitamiin B12, Vitamiin D3, kroomkloriid, Vitamiin B6, tiamiin hüdrokloriid, riboflaviin, Vitamiin K1, kaaliumjodiid, biotiin. *Wellmune.

  • Kategooria Biolisandid, retseptivabad preparaadid
  • Seisukord Uus
  • Lisatud 20.11.2022 18:20

Kasutaja97

Kasutaja alates oktoobrist 2015

  • Eraisik
  • 0 kuulutust
IB
Jälgi

Vaatamisi: 93

Kuulutuse number: 11293057

Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt