• 14 окон в стадии строительства - покупатель доделывает сам (фото #1)
  • 14 окон в стадии строительства - покупатель доделывает сам (фото #2)
  • 14 окон в стадии строительства - покупатель доделывает сам (фото #3)

1 / 3

Объявление не активно

14 окон в стадии строительства - покупатель доделывает сам

Akende kirjeldus.

Lengi välismõõdud : 10 tk. kõrgus 1660, laius 1070, lengi sügavus 170mm

2 tk. kõrgus 2170, laius 1370, lengi sügavus 160mm

2 tk. kõrgus 1070, laius 970, lengi sügavus 170mm

Akna tüüp: Käsitööna valmistatud koopiad 19 sajandi lõuna eesti talu ja mõisaarhitektuuris enamlevinud aknast. Aknad on sisse/välja avanevad kolmekordse klaasiga. Siseraamidel klaaspakett. Välisraamidel 4 mm kirgas klaas.

Välimine raam ilma tihendita, et tagada piisav akna sisemine tuulutus ja vältida aknale kondensvee kogunemist. Siseraamid tihendiga.

Kuna siseraamid on veel valmistamisjärgus, siis on võimalik valida, kas siseraamid teha pealepandava mantelraamina või tavalise uputatud raamina.

Kõik prosspulgad on valmistatud läbivatena ja on raamidesse tapitud. Kõik raamid on koostatud läbiva keeltapiga vanaaegsete akende eeskujul.

Aknad on sobivad muinsuskaitsealusele hoonele.

Materjal: Ajastukohaselt täispuit. Akende materjaliks on hoolikalt sorteeritud tislerikuiv männipuit. Sõrmjätkatud liimpuitu ei ole kasutatud. Kõik raamide detailid on kokku liimitud vähemalt kahest või kolmest pikilamellist, mis välistab tulevikus raami kõverdumise. Liimimise liitekohad on jäetud mittenähtavana raamide servadesse. Männipuidus paratamatult esinevad oksakohad on samuti jäetud pikilamellide vastastiku kokkuliimitavatele külgedele. Akna nähtavates kohtades punne jm liiteid ei ole.

Sissekasvanud oksakohti esineb üksnes lengi välimises küljes ja aknaraamide mittenähtavates servades.

Viimistlus:

Aknad on värvitud käsitsi ja pintsliga põhjamaistes tingimustes kasutamiseks mõeldud Villa Lin õlivärviga. Esimesed kihid krunti ja värvi on hõõrutud käsitsi tugeva pintsliga piki süüd puidu sisse. Välispindade värvitoon: tumepruun VAV315X. Sisepindade värvitoon: vana valge VAV 368X.

Klaaside paigaldus: Siseraamil poolümar puitliist. Kinnitatud roostevaba peitpeanaelaga. Välisraamil klaas kinnitatud vasetatud tihvtide ja linaõlikitiga.

Kittimisel on kasutatud vanade akende restaureerimisel jälgitavat tehnoloogiat, mille käigus paigaldatakse soone põhja kitipadi ja kinnitatakse klaas vasktihvtidega. Seejärel paigaldatakse välimine kitikiht. Peale välise kiti kuivamist värvitakse aknaraamid ja kitt korraga üle veel käsitsi. Kiti kuivamine võtab aega nädalaid sõltuvalt keskkonnatingimustest.

Siseraamidele on võimalik tellida ka selektiiv või eriklaasidega pakette. Klaaspaketi eraldusliistu paksus 14 -18mm.

Sulgurid ja hinged:

Välisraamil ette valmistatud pesad peitsulgurite paigaldamiseks. Siseraamidel on võimalik valida kas peitsulguri või ajaloolise pinnale paigaldatava kremooni vahel. Hingedele on ette valmistatud kandilised pesad mõõtudega 28x100 mm.

Tihend (näidis: Fiskostar - tihend T104/8 VA sil.).

  • Раздел Окна
  • Состояние Новое
  • Добавлено 05.04.2024 12:20

siimrooma

На okidoki с мая 2018

  • Частное лицо
  • Пользователь проверен
  • 8 объявлений
SR
Подписаться

Просмотров: 698

Номер объявления: 11906695

Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее