• Chip Tuning Bosch модуль с мотором для электровелосипеда (фото #1)

1 / 1

Объявление не активно

Chip Tuning Bosch модуль с мотором для электровелосипеда

Chip Tuning moodul Bosch mootoriga elektriratastele.

Seade eemaldab elektrirataste mootori edasitõukamise jõu piirnagud
Testmise võimalus olemas! Garantii tootele

Moodul sobib kõigile Boschi ajamisüsteemiga elektrijalgratastele alates 2014 aastast toodetud mudelitele. Ja ka 2020 aasta mudelitele nt. CX 2020!  

Mootorid: Active Line, Active Line Plus, Performance Line (CX) draividele. Ainult klassikalisi, 2013. aasta või vanemaid mootoreid moodul ei toetata.

Lihtne paigaldada, kõik seadistused saab mugavalt teha jalgratta ekraanilt. Seaded on võimalik nii aktiveerida kui ka deaktiveerida, lisana saab ka seadme lukustada

NB! 

Pange tähele, et seda tüüpi modifitseeritud elektriliste jalgrataste kasutamine avalikel teedel võib olla mõnedes riikides seadustega vastuolus. Tootja ja müüa ei vastuta toodete kasutamisest tulenevate kahjude eest. Sellise tuuninguga elektrirattaid pole lubatud kasutada avalikel teedel, jalgrattateedel ja avalikes kohtades. Sellisel kujul tuunitud elektrirattaid saab kasutada eranditult ainult eraomandis ja täielikult omal vastutusel. Suuremate kiiruste vigastuste vältimiseks soovitame tungivalt kasutada muid turvafunktsioone ja kaitsevarustust.

EL-i regulatsioon lubab elektrijalgratastele edasi tõugata mootorit ainult kuni kiiruseni 25 km/h, kiiremal sõidul peab mootor välja lülituma.

  • Раздел Электровелосипеды
  • Добавлено 31.05.2022 09:02

saarex

На okidoki с февраля 2012

  • Частное лицо
  • Пользователь проверен
  • 18 объявлений
EE
Подписаться

Просмотров: 327

Номер объявления: 10073608

Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее