• Фотоэпилятор Beizelte IPL аппарат для лазерной эпиляции, S3, 99 (фото #1)

1 / 1

Фотоэпилятор Beizelte IPL аппарат для лазерной эпиляции, S3, 99

30 €

Предложить цену

Позвонить

Написать

etuetuetu

Скажите, что нашли это объявление на okidoki.

Tallinn

UUS! Pakendis

Püsiv valutu ja tõhus karvade eemaldamine: IPL laseriga karvade eemaldamise seade võib katkestada juuste taastumistsükli, saavutada püsiva karvade eemaldamise ja sileda naha. See on õrn, ohutu ja tõhus ning eemaldab kiiresti liigsed kehakarvad, võimaldades kanda bikiine enesekindlalt.

Ökonoomne ja lihtne kasutada: meie IPL karvaeemaldusseadmed on lihtsad ja hõlpsasti kasutatavad. Saate eemaldada juukseid kodus, säästes raha ja aega. Saate oma juukseid igal ajal ravida, saada ilusalongis epileerimisefekti ja kulutada vähem raha! Pärast 4-nädalast laserkarvade eemaldamist kasvab 75% juustest aina aeglasemalt. 8 nädala pärast saate sileda naha.

5 energiataset ja 2 välgurežiimi: karvade eemaldamisel on 5 erinevat energiataset, 1-5 taset. Mida kõrgem on tase, seda tugevam on erinevate nahatundlikkuste mõju. Kaks vilkuvat režiimi vastavad teie vajadusele erinevate karvade eemaldamise positsioonide järele. Manuaalrežiimi kasutatakse peamiselt karvade eemaldamiseks väikestel aladel, nagu käsivarred, bikiinipiirkond, sõrmed ja huuled. Automaatrežiimi saab kasutada karvade eemaldamiseks suurtel aladel nagu jalad, kõht ja selg.

Karvaeemaldusseade kogu eluks: 990 000 välguga karvaeemalduslaserit saab kasutada terve elu. Kasutamisel ühendage see kindlasti vooluvõrku. Kui te akut ei kasuta, ei pea te uut akut ostma. Meie epileerimine on varustatud suure LCD-ekraaniga, mis võimaldab näha kõiki andmeid ühe pilguga, mis näitab selgelt järelejäänud välguaega.

CE-vastavusmärgis

  • Раздел Мода, стиль и красота
  • Состояние Новое
  • Добавлено 28.04.2024 23:10

etuetuetu

На okidoki с апреля 2012

  • Частное лицо
  • Пользователь проверен
  • 5 объявлений
EP
Подписаться

Просмотров: 100 (+1 сегодня)

Номер объявления: 12475105

Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее