• Gamedog Optimal+ PC (фото #1)
  • Gamedog Optimal+ PC (фото #2)
  • Gamedog Optimal+ PC (фото #3)
  • Gamedog Optimal+ PC (фото #4)
  • Gamedog Optimal+ PC (фото #5)
  • Gamedog Optimal+ PC (фото #6)
  • Gamedog Optimal+ PC (фото #7)
  • Gamedog Optimal+ PC (фото #8)
  • Gamedog Optimal+ PC (фото #9)

1 / 9

Gamedog Optimal+ PC

1 549 €

Предложить цену

Содержит НДС

Позвонить

Написать

gamedog

Скажите, что нашли это объявление на okidoki.

Tallinn

13th Gen Intel Core i5-13600KF
See on võimsat jõudlust, mis defineerib arvutite tipptaseme uuesti. See protsessor on loodud selleks, et tõsta teie arvutikogemus uutesse kõrgustesse tänu oma muljetavaldavale kiiruse ja tõhususe kombinatsioonile. Vabastage oma süsteemi täielik potentsiaal, sest i5-13600KF saab vaevata hakkama nõudlike ülesannetega, alates intensiivsetest mängusessioonidest kuni ressursimahukate rakendusteni. Tänu oma tipptasemel arhitektuurile pakub see protsessor välkkiiret reageerimisvõimet, mis võimaldab teil sujuvalt teha mitut ülesannet ja nautida sujuvat, kaasahaaravat arvutikogemust. Täienda oma seadet 13. põlvkonna Intel Core i5-13600KF protsessoriga, kus jõudlus kohtub täpsusega, ja määratle uuesti, mis on arvutimaailmas võimalik.

NVIDIA® GeForce RTX™ 4070 baasis
Vabastage tipptasemel mängude võimsus koos NVIDIA® GeForce RTX™ 4070 graafikakaardiga, mis on loodud mängukogemuse uuesti defineerimiseks. Sukeldu hämmastavalt realistlikesse visuaalidesse ja hingematvatesse detailidesse, sest see võimsus pakub enneolematut jõudlust ja järgmise taseme graafikarenderdamist. Tänu täiustatud Ray Tracingi ja tehisintellekti võimalustele äratab RTX 4070 mängud ellu filmikvaliteediga, luues teie silmadele visuaalse peo. Naudi sujuvat mängimist ja sujuvat multitegemist tänu kiirele mälule ja uuenduslikule arhitektuurile. Tõsta oma mängurakett uutesse kõrgustesse ja ole valmis vaimustuma kaasahaaravatest maailmadest ja uskumatust graafikast, mida NVIDIA® GeForce RTX™ 4070 pakub – parim valik mängijatele, kes otsivad võrratut jõudlust ja visuaalset tipptaset.

DDR5
Tutvustame mälu jõudluse tippu, meie DDR5 32GB RAM-i, mis on taktitud hämmastava 5600MHz-ga! Tõsta oma arvutikogemus uutesse kõrgustesse selle tipptasemel mälumooduliga. Vabastage välkkiire andmeedastus ja sujuv multitasking, sest DDR5 tehnoloogia määratleb uuesti kiiruse ja tõhususe piirid. Olenemata sellest, kas oled kirglik mängur, kes oma süsteemi piire proovib, või tipptasemel jõudlust nõudev sisulooja, see 32 GB võimsus tagab, et iga ülesanne täidetakse enneolematu täpsusega. Täienda oma seadet tuleviku mäluga, kus kiirus ja stiil kohtuvad, ja saa tunnistajaks uuele arvutite tipptaseme ajastule meie DDR5 32GB 5600MHz RAM-iga. Tõsta, valluta ja jäta ükski ülesanne lahendamata!

M.2 SSD gen4, 2TB baasis
Tutvustame salvestusruumi innovatsiooni tippu: tipptasemel M.2 SSD Gen4, mis on nüüd saadaval mahuka 2TB mahuga, mis on uus standard kõrgjõudlusega arvutite valdkonnas. Vabastage Gen4-tehnoloogia võimsus ja kogege võrratuid andmeedastuskiirusi, mis määratlevad uuesti võimaluste piirid. See elegantne ja kompaktne ketas integreerub sujuvalt teie süsteemi, pakkudes tohutut 2TB salvestusruumi, et mahutada teie kasvavat digitaalset impeeriumi. Olenemata sellest, kas oled sisu looja, mängur või professionaal, kes otsib kompromissitut kiirust, see M.2 SSD pakub hingematvat lugemis- ja kirjutamiskiirust, tagades kiire juurdepääsu oma failidele ja rakendustele. Tõsta oma arvutikogemust 2TB M.2 SSD Gen4-ga – kus kiirus, usaldusväärsus ja mahutavus ühinevad, et saavutada ootusi ületav salvestuslahendus.

Tasuta hooldus 2 aasta jooksul!
Garanteeritud kvaliteet!
Windows kingitusena!
Tasuta kohaletoimetamine kaasa arvatud!

Müüa täiuslikus seisukorras arvuti koos täieliku dokumentide komplektiga, sealhulgas meie ettevõtte arve ja garantii. Pakume mitte ainult kvaliteetseid seadmeid, vaid ka täielikku tuge pärast müüki. Ostes meilt, saate meie ettevõtte ametliku garantii, mis tagab garantiiperioodi jooksul igasuguste probleemide tasuta kõrvaldamise. Meie ettevõte väärtustab oma mainet ja pakub ainult testitud tooteid. Kõik dokumendid, mis kinnitavad toote seaduslikkust ja kvaliteeti, sealhulgas kviitung ja garantiikaart, antakse ostu ajal. See on ideaalne valik neile, kes otsivad usaldusväärset arvutit koos müüja täieliku garantiitoega.

  • Раздел Настольные компьютеры
  • Состояние Новое
  • Добавлено 28.04.2024 02:50

gamedog

На okidoki с февраля 2024

  • Фирма
  • Пользователь проверен
  • 10 объявлений
GO
Подписаться

Просмотров: 207 (+4 сегодня)

Номер объявления: 12602884

Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее