• Gamedog ПК 2024 (фото #1)
  • Gamedog ПК 2024 (фото #2)
  • Gamedog ПК 2024 (фото #3)
  • Gamedog ПК 2024 (фото #4)
  • Gamedog ПК 2024 (фото #5)
  • Gamedog ПК 2024 (фото #6)
  • Gamedog ПК 2024 (фото #7)
  • Gamedog ПК 2024 (фото #8)
  • Gamedog ПК 2024 (фото #9)
  • Gamedog ПК 2024 (фото #10)

1 / 10

Gamedog ПК 2024

1 090 €

Предложить цену

Содержит НДС

Позвонить

Написать

gamedog

Скажите, что нашли это объявление на okidoki.

Tallinn

13th Gen Intel Core i5-13400F
Tutvustame 13. põlvkonna Intel Core i5-13400F-i, mis on võimsat jõudlust, mis defineerib arvutite tipptaseme uuesti. See protsessor on loodud selleks, et tõsta teie arvutikogemus uutesse kõrgustesse tänu oma muljetavaldavale kiiruse ja tõhususe kombinatsioonile. Vabastage oma süsteemi täielik potentsiaal, sest i5-13400F saab vaevata hakkama nõudlike ülesannetega, alates intensiivsetest mängusessioonidest kuni ressursimahukate rakendusteni. Tänu oma tipptasemel arhitektuurile pakub see protsessor välkkiiret reageerimisvõimet, mis võimaldab teil sujuvalt teha mitut ülesannet ja nautida sujuvat, kaasahaaravat arvutikogemust. Täienda oma seadet 13. põlvkonna Intel Core i5-13400F protsessoriga, kus jõudlus kohtub täpsusega, ja määratle uuesti, mis on arvutimaailmas võimalik.

NVIDIA® GeForce RTX™ 4060
Vabastage tipptasemel mängude võimsus koos NVIDIA® GeForce RTX™ 4060-ga, mis on mõeldud oma klassi jõudluse võrdlusnäitajate uuesti defineerimiseks. Kogege ülirealistlikku graafikat ja välkkiiret kaadrisagedust tänu täiustatud RTX-arhitektuurile ja tipptasemel tehisintellekti funktsioonidele. Tänu spetsiaalsetele ray tracing tuumadele saate nautida kaasahaaravat mängupilti koos hämmastavalt elutruu valgustuse, varjude ja peegeldustega. GeForce RTX™ 4060 on ka ülimalt energiatõhus, tagades jahedamad ja vaiksemad mängusessioonid, tegemata järeleandmisi võimsuse osas. Olenemata sellest, kas oled hardcore-mängija või loominguline professionaal, pakub RTX 4060 täiuslikku tasakaalu jõudluse, tõhususe ja taskukohasuse vahel. Astu mängude tulevikku koos NVIDIA® GeForce RTX™ 4060-ga ja muuda oma mängukogemust.

DDR5 baasis
Tõsta oma arvutikogemus uutesse kõrgustesse tänu uusimale DDR5-mälumälule, mis seab uue standardi kiire mälu jõudluses. See tipptasemel DDR5-tehnoloogia, mis on loodud tõhususe ja kiiruse tagamiseks, pakub oluliselt kiiremat andmesagedust ja ribalaiust, võimaldades võrratut multitegutsemist ja rakenduste sujuvat toimimist. Tänu paremale energiajuhtimisele ja suuremale töökindlusele tagab see, et teie süsteem töötab jahedamalt ja stabiilsemalt, isegi intensiivse töökoormuse korral. Olenemata sellest, kas mängite, loote või töötate arvutitega, DDR5-mälu kasutuselevõtt tagab, et teie süsteem on ajast ja arust ees, pakkudes tulevikukindlat lahendust, mis maksimeerib jõudlust ja tootlikkust. Uuendage uuele DDR5 baasmälule ja vabastage oma tehnoloogia täielik potentsiaal täna ja homme.

M.2 SSD gen4, 1TB
Tutvustame salvestusruumi innovatsiooni tippu: tipptasemel M.2 SSD Gen4, mis on nüüd saadaval mahuka 1TB mahuga, mis on uus standard kõrgjõudlusega arvutite valdkonnas. Vabastage Gen4-tehnoloogia võimsus ja kogege võrratuid andmeedastuskiirusi, mis määratlevad uuesti võimaluste piirid. See elegantne ja kompaktne ketas integreerub sujuvalt teie süsteemi, pakkudes tohutut 1TB salvestusruumi, et mahutada teie kasvavat digitaalset impeeriumi. Olenemata sellest, kas oled sisu looja, mängur või professionaal, kes otsib kompromissitut kiirust, see M.2 SSD pakub hingematvat lugemis- ja kirjutamiskiirust, tagades kiire juurdepääsu oma failidele ja rakendustele. Parandage oma arvutikogemust 1 TB M.2 SSD Gen4 abil – kiirus, usaldusväärsus ja mahutavus ühendavad endas ootusi ületava salvestuslahenduse.

Tasuta hooldus 2 aasta jooksul
Järelmaksuvõimalus saadaval
Tasuta kohaletoimetamine
Garanteeritud kvaliteet
Windows kingitusena

Kohe olemas 1-3 tööpäeva tarne.

Müüa täiuslikus seisukorras arvuti koos täieliku dokumentide komplektiga, sealhulgas meie ettevõtte arve ja garantii. Pakume mitte ainult kvaliteetseid seadmeid, vaid ka täielikku tuge pärast müüki. Ostes meilt, saate meie ettevõtte ametliku garantii, mis tagab garantiiperioodi jooksul igasuguste probleemide tasuta kõrvaldamise. Meie ettevõte väärtustab oma mainet ja pakub ainult testitud tooteid. Kõik dokumendid, mis kinnitavad toote seaduslikkust ja kvaliteeti, sealhulgas kviitung ja garantiikaart, antakse ostu ajal. See on ideaalne valik neile, kes otsivad usaldusväärset arvutit koos müüja täieliku garantiitoega.

  • Раздел Настольные компьютеры
  • Состояние Новое
  • Добавлено 28.04.2024 02:51

gamedog

На okidoki с февраля 2024

  • Фирма
  • Пользователь проверен
  • 10 объявлений
GO
Подписаться

Просмотров: 256 (+1 сегодня)

Номер объявления: 12604674

Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее