• Gamedog Ryzen PC (фото #1)
  • Gamedog Ryzen PC (фото #2)
  • Gamedog Ryzen PC (фото #3)
  • Gamedog Ryzen PC (фото #4)
  • Gamedog Ryzen PC (фото #5)

1 / 5

Gamedog Ryzen PC

1 259 €

Предложить цену

Содержит НДС

Позвонить

Написать

gamedog

Скажите, что нашли это объявление на okidoki.

Tallinn

AMD Ryzen™ 5 7600X
AMD Ryzen™ 5 7600X seab uue standardi kõrgtehnoloogiliste arvutite jaoks, pakkudes 6 tuuma ja 12 niiti AMD täiustatud 7 nm arhitektuuril. See võimsusprotsessor pakub erakordset mängu- ja multitegumtöötluse jõudlust ning kõrge võimendustaktiga sujuvat ja viivitusteta kogemust. PCIe 4.0 toega varustatud ja uusima DDR5-mäluga ühilduv 7600X pakub tulevikukindlat alust tipptasemel arvutite ehitamiseks. See on ideaalne nii mängijatele kui ka professionaalidele, pakkudes kiirust ja tõhusust, mida on vaja tänapäeva kõige nõudlikumate ülesannete lahendamiseks. Kogege AMD Ryzen™ 5 7600X-i võrratut jõudlust.

NVIDIA® GeForce RTX™ 4060TI
Vabastage tipptasemel mängude võimsus koos NVIDIA® GeForce RTX™ 4060TI graafikakaardiga, mis on loodud mängukogemuse uuesti defineerimiseks. Sukeldu hämmastavalt realistlikesse visuaalidesse ja hingematvatesse detailidesse, sest see võimsus pakub enneolematut jõudlust ja järgmise taseme graafikarenderdamist. Tänu täiustatud Ray Tracingi ja tehisintellekti võimalustele äratab RTX 4060TI mängud ellu filmikvaliteediga, luues teie silmadele visuaalse peo. Naudi sujuvat mängimist ja sujuvat multitegemist tänu kiirele mälule ja uuenduslikule arhitektuurile. Tõsta oma mängurakett uutesse kõrgustesse ja ole valmis vaimustuma kaasahaaravatest maailmadest ja uskumatust graafikast, mida NVIDIA® GeForce RTX™ 4060TI pakub – parim valik mängijatele, kes otsivad võrratut jõudlust ja visuaalset tipptaset.

DDR5 32GB baasis
Tutvustame mälu jõudluse tippu, meie DDR5 32GB RAM-i, mis on taktitud hämmastava 5600MHz-ga! Tõsta oma arvutikogemus uutesse kõrgustesse selle tipptasemel mälumooduliga. Vabastage välkkiire andmeedastus ja sujuv multitasking, sest DDR5 tehnoloogia määratleb uuesti kiiruse ja tõhususe piirid. Olenemata sellest, kas oled kirglik mängur, kes oma süsteemi piire proovib, või sisu looja, kes nõuab tippvõimsust, see 32 GB võimsusega mälumoodul tagab, et iga ülesanne täidetakse enneolematu täpsusega. Täienda oma seadet tuleviku mäluga, kus kiirus ja stiil kohtuvad, ja saa tunnistajaks uuele arvutite tipptaseme ajastule meie DDR5 32GB 5600MHz RAM-iga. Tõsta, valluta ja jäta ükski ülesanne lahendamata!

M.2 SSD gen4, 1TB

Vabastage oma arvuti kogu potentsiaal tipptasemel M.2 SSD Gen4 abil, mis on parim lahendus välkkiireks andmetele juurdepääsuks ja võrratu jõudlus. See on loodud kiiruse uuesti defineerimiseks ja pakub ülikiireid lugemis- ja kirjutamiskiirusi, mis vähendavad oluliselt laadimisaega, mistõttu sobib see ideaalselt mängimiseks, sisu loomiseks ja raskete arvutitööde tegemiseks. Tänu Gen4-tehnoloogiale kasutab see SSD PCIe 4.0 ribalaiust, mis kahekordistab andmeedastuskiirust võrreldes eelkäijaga, tagades, et teie süsteem saab hõlpsasti hakkama ka kõige andmemahukamate rakendustega. Selle kompaktne M.2 vormifaktor ei säästa mitte ainult ruumi, vaid tagab ka lihtsa paigalduse uusimatesse süle- ja lauaarvutitesse, pakkudes sujuvat uuendamist. M.2 SSD Gen4 on loodud vastupidavuse ja töökindluse tagamiseks, pakkudes vastupidavat salvestuslahendust, millele võite usaldada oma kõige väärtuslikumad andmed. Kogege M.2 SSD Gen4 abil tuleviku salvestussüsteemi ja muutke oma süsteemi jõudlust ja reageerimisvõimet nagu kunagi varem.

Tasuta hooldus 2 aasta jooksul!
Garanteeritud kvaliteet!
Windows kingitusena!
Tasuta kohaletoimetamine kaasa arvatud!

Müüa täiuslikus seisukorras arvuti koos täieliku dokumentide komplektiga, sealhulgas meie ettevõtte arve ja garantii. Pakume mitte ainult kvaliteetseid seadmeid, vaid ka täielikku tuge pärast müüki. Ostes meilt, saate meie ettevõtte ametliku garantii, mis tagab garantiiperioodi jooksul igasuguste probleemide tasuta kõrvaldamise. Meie ettevõte väärtustab oma mainet ja pakub ainult testitud tooteid. Kõik dokumendid, mis kinnitavad toote seaduslikkust ja kvaliteeti, sealhulgas kviitung ja garantiikaart, antakse ostu ajal. See on ideaalne valik neile, kes otsivad usaldusväärset arvutit koos müüja täieliku garantiitoega.

  • Раздел Настольные компьютеры
  • Состояние Новое
  • Добавлено 13.04.2024 18:40

gamedog

На okidoki с февраля 2024

  • Фирма
  • Пользователь проверен
  • 10 объявлений
GO
Подписаться

Просмотров: 225 (+2 сегодня)

Номер объявления: 12600515

Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее