• Гимнастическая лента DrFit 3,5-4кг (фото #1)
  • Гимнастическая лента DrFit 3,5-4кг (фото #2)
  • Гимнастическая лента DrFit 3,5-4кг (фото #3)
  • Гимнастическая лента DrFit 3,5-4кг (фото #4)
  • Гимнастическая лента DrFit 3,5-4кг (фото #5)
  • Гимнастическая лента DrFit 3,5-4кг (фото #6)
  • Гимнастическая лента DrFit 3,5-4кг (фото #7)

1 / 7

Гимнастическая лента DrFit 3,5-4кг

8.50 €

Предложить цену

Позвонить

Написать

SIUMIU

Скажите, что нашли это объявление на okidoki.

Tallinn

Võimlemislint DrFit vastupanuvõimega 3.5-4kg, kollane

DrFit ei tee kompromisse fitness- ja taastusravitoodete kvaliteedi osas. Valmistatud kõrgeima kvaliteediga lateksist, see on veniv ja rebenemiskindel. Vastupidavus on võtmetegur, mida tuleks treeningvarustuse valimisel arvestada, ja DrFit takistuslint on töökindel. DrFit võimlemislindid on iga spordikoti asendamatuks elemendiks, tagades mitte ainult treeningute mitmekülgsuse ja paindlikkuse, vaid ka ohutuse ja mugavuse.

MÕÕTMED: 2m x 15 cm x 0,30 mm
VASTUPIDAVUS: 3.5-4 kg
MATERJAL: lateks

✅ Kvaliteet – DrFit takistusribad on valmistatud kõrgeima kvaliteediga lateksist, mis tagab nende rebenemiskindluse ja pikaajalise kasutamise. Treening- ja taastusravivarustuse osas on meie jaoks võtmetähtsusega materjalide ohutus ja vastupidavus.

✅ Takistuse tase ja paksus – DrFit pakub mitmesugustes värvitoonides vastupidavusribasid, mis esindavad erinevat vastupidavuse ja paksusega. Tänu sellele saate kohandada treeningute ja harjutuste intensiivsust vastavalt oma arengutasemele ja vajadustele. Samuti saate järk-järgult suurendada takistust, valides mõne muu harjutusriba.

✅ Treenid kus iganes soovid – DrFit takistusribad on kerged ja kergesti kokku keeratavad, mis võimaldab need endaga kaasa võtta kõikjale, kuhu soovid trenni teha – kodus, õues sobivad need suurepäraselt jõusaali ja füsioteraapia kabinettidesse.

Revolutsioon treeningu ja taastusravi vallas – näide DrFiti takistusribade kasutamisest:

⭐️ Jõutreening – DrFit vastupanu lint on suurepärane vahend kogu keha jõutreeninguks. Kasutades linti treeningu ajal, saate oma lihaseid veelgi rohkem kaasata, mis tähendab paremaid ja kiiremaid treeningefekte.

⭐️ Taastusravi – DrFit taastusteip on hindamatu abivahend vigastuste või operatsioonide järgses taastusravis. Füsioterapeudid hindavad võimlemislinte, sest nendega saab reguleerida vastupanu taset. See muudab DrFiti treeninglindi ideaalseks nõrgestatud lihaste jõu järkjärguliseks taastamiseks.

⭐️ Funktsionaalne treening – Ideaalne varustus funktsionaalseks treeninguks. Seda tüüpi treening hõlmab harjutuste sooritamist, mis hõlmavad paljusid lihasrühmi. Tänu takistusribadega treenimisele saame suurendada oma jõudu, vastupidavust, pinguldada keha, samuti hoolitseda koordinatsiooni eest ja parandada kehahoiakut.

DrFit taastusribad pakuvad treeningul mitmekülgsust ja paindlikkust, võimaldades teha harjutusi erineva intensiivsusega. Ideaalne vahend nii jõutreeninguks kui ka taastusraviks, aidates parandada liikuvust ja suurendada liikumisulatust. DrFiti riba kergus ja kaasaskantavus teevad sellest suurepärase valiku neile, kes on pidevalt liikvel, võimaldades teil treenida igal pool ja igal ajal.

⭐️ Maksimeerige oma treeningut elastsete takistusribadega – ideaalne vahend harjutuste intensiivistamiseks, jõu, vastupidavuse ja liikuvuse parandamiseks!⭐️

Kohe olemas!

  • Раздел Фитнес
  • Состояние Новое
  • Добавлено 23.04.2024 15:23

SIUMIU

На okidoki с февраля 2024

  • Фирма
  • Реквизиты проверены
  • 155 объявлений
OS
Подписаться

Просмотров: 57 (+3 сегодня)

Номер объявления: 12598854

Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее