• HyperX Cloud III (фото #1)
  • HyperX Cloud III (фото #2)

1 / 2

HyperX Cloud III

65 €

Позвонить

Написать

lombard24.ee

Скажите, что нашли это объявление на okidoki.

Tallinn

Mugavus on kuningas: mugavus on Cloud III DNA-s. Loodud mängijatele, kellel ei saa ebamugav peakomplekt rikkuda oma täiskombinatsiooni voolu, segada nende kiirust või lükata nad tsoonist välja.

Teie meelelahutuseks häälestatud heli: HyperX-i heliinsenerid on häälestanud nurga all olevad 53 mm draiverid, et pakkuda optimaalset kuulamiskogemust, mis rõhutab mängude dünaamilisi helisid.

Täiendatud mikrofon selguse ja täpsuse tagamiseks: salvestab kvaliteetse heli selge häälvestluse ja kõnede jaoks. Mikrofon on mürasummutav ja sellel on sisseehitatud võrkfilter häirivate helide väljajätmiseks ning LED-mikrofoni vaigistuse indikaator annab teada, kui olete vaigistatud.

Vastupidavus raskeimateks lahinguteks: peakomplekt on paindlik ja sellel on alumiiniumraam, nii et see on vastupidav reisimise, õnnetuste, äparduste ja teie tasase reaktsiooni vastu kaotustele ja lüüasaamise ekraanidele.

DTS-kõrvaklapid:X ruumiheli: DTS-i ruumiheli eluaegne aktiveerimine aitab täiustada teie helieelist ja selle täpse heli lokaliseerimise ja virtuaalse 3D-helilavaga kaasata.

Находится: Центр города


Maneezi 1, Tallinn
Пн-Вс 10.00-20.00
Просим заранее обговорить время встречи перед приездом в контору

  • Раздел Наушники
  • Состояние Б/у
  • Добавлено 19.06.2024 18:55

Другие объявления фирмы

Просмотров: 50 (+2 сегодня)

Номер объявления: 12830115

Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее