• Объектив Sony FE 70-200mm GM F2.8 OSS II (фото #1)

1 / 1

Объектив Sony FE 70-200mm GM F2.8 OSS II

2 300 €

Предложить цену

Написать
Tallinn

Väga vähe kasutatud objetiiv. Objektiiv olnud enamus ajast pehme sisuga kaamerakotis (v.a päikesekaitse- ei mahu). Müün, kuna ei sobi spetsialiseeritud alaga ja vaja asendada. Ostetud eelmine aasta Photopointist. Vahetuseks võib pakkuda Sony FE 16-35mm F2.8 GM. Ei ole kordagi kukkunud ega muudmoodi põrutada saanud.
Originaalhind 2999EUR.

Karp ei ole alles.

Info:

Sony uusima objektiivitehnoloogia kogu jõud ühendab hämmastava eraldusvõime ja peene bokeh efekti maailma kergeima suure avaga G Master telefoto-suumobjektiiviga. Märkimisväärselt arenenud teravustamisvõimega FE 70-200mm f/2.8 GM OSS II suudab tänapäeva täiustatud foto- ja videokaamerate korpusel kogu potentsiaali ära kasutada.

Kiire teravustamine nii pildistades kui ka filmides
Neli Sony originaalset XD (Extreme Dynamic) lineaarmootorit, kaks kummagi objektiivi fookusrühma jaoks, tagavad suure tõukejõu, mis suurendab eelneva mudeliga võrreldes kuni 4 kordset AF kiirust. Automaatteravustamise jälgimine suumimise ajal paraneb u. 30%, mis suurendab oluliselt võimalust pildistada isegi siis, kui objektid liiguvad kiiresti objektiivi poole.

Professionaalne videosalvestamine
Disainitud filmimaagiat silmas pidades ja uusimat objektiivitehnoloogiat kasutades, et vähendada fookuse hingamist, fookuse nihutamist suumimisel ja teljevahetust suumimisel. XD lineaarmootorid ja uus avaajam aitavad kaasa vaiksele tööle ning sõltumatud juhtrõngad fookuse, suumi ja ava jaoks. Sony Linear Response MF funktsioon tagab reageeriva ja korratava otsese käsitsi teravustamise juhtimise.

Vastupidav ka ekstreemsemates keskkondades
Lisaks tavapärasele tolmu- ja ilmastikukindlusele on objektiivi bajonett saanud lisatihendi, kaitstes kaamera kere ning objektiivi vahelist ühendust. See omakorda tähendab seda, et kerges vihmas või suure tuule käes pildistamine ei ole kaamera jaoks probleem.

  • Раздел Объективы
  • Состояние Б/у
  • Добавлено 22.06.2024 11:10

SvenevS

На okidoki с октября 2013

  • Частное лицо
  • 5 объявлений
S
Подписаться

Просмотров: 74 (+1 сегодня)

Номер объявления: 12833644

Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее