• Омега-3 из рыбы, пойманной в дикой природе (фото #1)
  • Омега-3 из рыбы, пойманной в дикой природе (фото #2)
  • Омега-3 из рыбы, пойманной в дикой природе (фото #3)
  • Омега-3 из рыбы, пойманной в дикой природе (фото #4)
  • Омега-3 из рыбы, пойманной в дикой природе (фото #5)
  • Омега-3 из рыбы, пойманной в дикой природе (фото #6)

1 / 6

Омега-3 из рыбы, пойманной в дикой природе

23 €

Содержит НДС

Позвонить

Написать

KosTik523

Скажите, что нашли это объявление на okidoki.

Tallinn

Toidulisandid, mis on valmistatud just Teile!

BalanceOil+ 100ml hind 23 eurot ja 300ml 54 eurot, erinevate looduslike maitsetega. Pehmed geelkapslid, 60tk 68 eurot.

Täiesti looduslik toode puhtast kalaõlist, mis on saadud väikestest, merekaladest ja kvaliteetsest ekstra neitsioliiviõlist, mis on saadud enne saagikoristust korjatud oliividest. See kombinatsioon hoiab olulised oomega-3 toitained värske ja tugevana, et need saaksid teie organismis täielikult imenduda.

BalanceOil+ toodetes kasutatud kalaõli on valikuliselt hangitud kalaõli, mis kuulub 20/10 EPA/DHA klassi (võrreldes tööstusharu tavapärase 18/12 klassiga) ja sel on ainulaadne asendamatute rasvhapete profiil nii oomega-3- (EPA, DHA, DPA) kui oomega-7- rasvhapete (POA, VA) puhul. Valitud kalaõlid pärinevad väikestest lühiealistest loodusest püütud pelaagilistest kaladest. Peamiselt on need anšoovised, kuid samuti ka sardiinid ja makrell. Kogu õli on pärit kalastuspiirkondadest, millele organisatsioon Friend of the Sea on andnud reostamata vetes jätkusuutliku kalastamise sertifikaadi – see on ökoloogiliselt hädavajalik ja oluline kõrgekvaliteedilise õli tagamiseks, mis ei sisalda raskemetalle, polüklooritud bifenüüle ega muid toksiine. Kala aurutatakse hoolikalt (protsessi üheski etapis ei kasutata kemikaale ega lahusteid) ja seejärel pressitakse õli saamiseks (ligikaudu 3–5% kalast) tervet kala. Nagu kõikide kalaõlide puhul, peab õli neljas etapist koosneva protsessi käigus rafineerima. Sellega tegeleb õli tootev ettevõte LYSI Islandil. Protsessi käigus eemaldatakse maitsed, lõhnad ja mis tahes keskkondlikud saasteained, mis võivad toote kvaliteeti kahjustada. Seetõttu vastab kasutatud kala kõikidele EFSA, FDA ja muudele rangetele ülemaailmselt kehtivatele määrustele. LYSI vastab kõikidele regulatiivsetele kvaliteedinõuetele ja on toidu- ja farmaatsiatoodete GMP sertifikaadiga.

BalanceOil+ on valmistatud Hispaania oliivisordist Picual saadud esimese külmpressi oliiviõliga, mis valiti rikkaliku oomega-9- rasvhapete ja väga suure antioksüdantide sisalduse tõttu. Oomega-9-rasvhapped (oleiinhape) täidavad toetavat rolli vere kolesteroolitaseme normaliseerimise.

BalanceOil+ teaduspõhine koostis ühendab omavahel ainulaadse kalaõli kvaliteedi ja kasulikud kogused oomega-3- ja oomega-7- rasvhappeid ning teaduslikult sertifitseeritud hulgal oliiviõli, mis tagab polüfenoolid, fütotoitained ja oomega-9-rasvhapped eriti kõrges koguses, soodustades oomega-3-lipiidide täiustatud oksüdatiivset stabiilsust. Polüfenoolid kinnituvad oomega-3-rasvhapete külge ja toimivad tõhusate antioksüdantidena, takistades lipiidide oksüdeerumist.4 Oliiviõli polüfenoolid jäljendavad kalades looduslikult esinevaid polüfenoole ja kannavad hapraid oomega-3-rasvhappeid läbi keha, kuni need jõuavad rakumembraanidesse. Polüfenoolid ja kalalipiidid teevad koostööd väga sünergilisel viisil, tänu millele on oomega-3 rasvhapetel võimalik ohutult kehasse imenduda, kehaga kohaneda ja seal püsida – see on vajalik üle nõutud 8% taseme tagamiseks, et saavutada oomega-6 ja oomega-3 rasvahapete alla 3 : 1 tasakaalu.

  • Раздел Биодобавки, безрецептурные препараты
  • Состояние Новое
  • Добавлено 03.04.2024 16:05

KosTik523

На okidoki с июля 2012

  • Частное лицо
  • Пользователь проверен
  • 10 объявлений
OK
Подписаться

Просмотров: 180 (+1 сегодня)

Номер объявления: 12483441

Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее