• OpenRock S (фото #1)
  • OpenRock S (фото #2)
  • OpenRock S (фото #3)
  • OpenRock S (фото #4)

1 / 4

OpenRock S

25 €

Позвонить

yld.ehitaja

Скажите, что нашли это объявление на okidoki.

Türi, Türi vald, Järvamaa

[60-tunnine taasesitusaeg] OpenRock S-iga kaasas oleva laadimiskasti mahutavus on 750 mAh. Võimas aku toetab kuni 19 tundi pidevat taasesitust 70% helitugevusega. Pikk aku tööiga võimaldab kuulata muusikat katkestusteta. Laadimiskarbiga saab kõrvaklappe pidevalt kasutada 41 tundi. OpenRock S pakub ühe laadimisega kokku 60 tundi taasesitusaega. Toetab kiirlaadimist, 5 minutit laadimist = 1 tund kasutust.

[Suurepärane bassi jõudlus TubeBassi tehnoloogiaga]OpenRock S kõrvaklapid kasutavad uusima põlvkonna TubeBassi tehnoloogiat madalate sageduste suurendamiseks, et kontsentreerida kõlarist eralduv energia kuulmekäiku, pakkudes kaugmüra isolatsiooni ja vähendades heli leket. Neil on 16,2 mm dünaamilised draiverid ja kvaliteetsed membraanid, mis pakuvad pikkadeks kuulamisseanssideks enneolematut bassijõudlust.

[Kaheheliefekti režiim, keskendumine spordile]OpenRock S pakub erinevaid helirežiime, mis on spetsiaalselt loodud sporditegevuseks. Rocki režiim pöörab erilist tähelepanu väsimuse vähendamisele treeningu ajal, sportliku potentsiaali aktiveerimisele ja treeningu efektiivsuse suurendamisele. Seevastu rahustav režiim on loodud lõõgastumiseks ja stressi vähendamiseks.

[Bluetooth 5.3] OpenRock S juhtmeta kõrvaklappide uusim Bluetooth 5.3 tehnoloogia, suurendades energiatõhusust võrreldes Bluetooth 5.2-ga, parandab tõhusalt edastuskiirust ja tagab 100% stabiilse signaaliedastuse. Saate kiiresti ühendada kõrvaklapid, sünkroonida heli ja videot, mängida mänge ja nautida telerit viivitamatult, võimaldades teil kuulata muusikat ja avastada maailma.

[Avatud disain, reguleeritavad kõrvakonksud] OpenRock S kasutab avatud kõrvakaitset koos suunatud heliülekandega, mis kaitseb teie kuulmist ilma helikvaliteeti kahjustamata. Kõrvakonksud on valmistatud nahasõbralikust silikoonist, mida saab kohandada erinevatele suurustele, et need sobiksid erinevate kõrvadega ja mida saab ohutult kanda.

  • Раздел Наушники
  • Состояние Новое
  • Добавлено 28.04.2024 09:00

yld.ehitaja

На okidoki с февраля 2015

  • Частное лицо
  • 18 объявлений
YE
Подписаться

Похожие объявления

Просмотров: 74 (+1 сегодня)

Номер объявления: 12573535

Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее