• Chip Tuning Bosch moodul mootoriga elektriratastele (foto #1)

1 / 1

Kuulutus ei ole aktiivne

Chip Tuning Bosch moodul mootoriga elektriratastele

Chip Tuning moodul Bosch mootoriga elektriratastele.

Seade eemaldab elektrirataste mootori edasitõukamise jõu piirnagud
Testmise võimalus olemas! Garantii tootele

Moodul sobib kõigile Boschi ajamisüsteemiga elektrijalgratastele alates 2014 aastast toodetud mudelitele. Ja ka 2020 aasta mudelitele nt. CX 2020!  

Mootorid: Active Line, Active Line Plus, Performance Line (CX) draividele. Ainult klassikalisi, 2013. aasta või vanemaid mootoreid moodul ei toetata.

Lihtne paigaldada, kõik seadistused saab mugavalt teha jalgratta ekraanilt. Seaded on võimalik nii aktiveerida kui ka deaktiveerida, lisana saab ka seadme lukustada

NB! 

Pange tähele, et seda tüüpi modifitseeritud elektriliste jalgrataste kasutamine avalikel teedel võib olla mõnedes riikides seadustega vastuolus. Tootja ja müüa ei vastuta toodete kasutamisest tulenevate kahjude eest. Sellise tuuninguga elektrirattaid pole lubatud kasutada avalikel teedel, jalgrattateedel ja avalikes kohtades. Sellisel kujul tuunitud elektrirattaid saab kasutada eranditult ainult eraomandis ja täielikult omal vastutusel. Suuremate kiiruste vigastuste vältimiseks soovitame tungivalt kasutada muid turvafunktsioone ja kaitsevarustust.

EL-i regulatsioon lubab elektrijalgratastele edasi tõugata mootorit ainult kuni kiiruseni 25 km/h, kiiremal sõidul peab mootor välja lülituma.

  • Kategooria Elektrijalgrattad
  • Lisatud 31.05.2022 09:02

saarex

Kasutaja alates veebruarist 2012

  • Eraisik
  • Kasutaja on tuvastatud
  • 16 kuulutust
EE
Jälgi

Vaatamisi: 327

Kuulutuse number: 10073608

Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt