• Gamedog Office Basic PC (foto #1)
  • Gamedog Office Basic PC (foto #2)
  • Gamedog Office Basic PC (foto #3)
  • Gamedog Office Basic PC (foto #4)
  • Gamedog Office Basic PC (foto #5)
  • Gamedog Office Basic PC (foto #6)

1 / 6

Kuulutus ei ole aktiivne

Gamedog Office Basic PC

14th Gen Intel Core i3-14100
See neljatuumaline protsessor määratleb tõhususe uuesti, pakkudes sujuvat multitegumtöötlust ja sujuvat jõudlust igapäevaste ülesannete täitmiseks. Tänu kõrgele taktimiskiirusele tagab see tundliku arvutikogemuse, töötades vaevata rakenduste, veebi sirvimise ja sisu voogedastusega. i3 14100 on mõeldud meelelahutuseks ja loovuseks, pakkudes täiustatud graafikafunktsioone toimetamiseks, mängimiseks ja kõrglahutusega meedia tarbimiseks. Selle energiatõhus disain aitab kaasa keskkonnahoidlikumale arvutikeskkonnale, muutes selle ideaalseks valikuks kasutajatele, kes otsivad nii võimsust kui ka keskkonnateadlikkust. Tõsta oma digitaalset kogemust Intel® Core™ i3 14100 abil – täiuslik segu jõudlusest, tõhususest ja usaldusväärsusest.

Intel® UHD Graphics 730
Parandage oma visuaalset kogemust Intel® UHD Graphics 730 abil, mis on värav hämmastava visuaalse tõepärasuse ja tõrgeteta multimeediakäsitluse juurde. See graafikajõud, mis on loodud sujuvaks, kaasahaaravaks mängimiseks ja teravaks, selgeks tootlikkuseks, tagab, et saate nautida iga detaili elavat selgust. Olenemata sellest, kas voogedastate oma lemmikmaterjali, sukeldute juhusmängudesse või töötate graafikaintensiivsete projektidega, UHD Graphics 730 pakub erakordset jõudlust ilma, et oleksite kaotanud midagi. Tänu uusimate kuvaritehnoloogiate toetusele ja energiatõhusale disainile on see täiuslik segu jõudlusest ja energiatõhususest. Sukeldu maailma, kus iga piksel jutustab lugu, mille Intel® UHD Graphics 730 ellu äratab.

DDR5 baasis
Parandage oma arvutikogemust DDR5 tipptasemel jõudlusega, mis on järgmise taseme kiiruse ja tõhususe alus. See mälumoodul, mis on mõeldud neile, kes nõuavad parimat, seab andmetöötluses uue etaloni, võimaldades rakenduste, mängude ja ülesannete täitmist enneolematu sujuvuse ja reageerimisvõimega. Tänu 16 GB mälumahule muutub multitegutsemine lihtsaks, võimaldades mitme programmi ja intensiivsete rakenduste tõrgeteta töötamist. DDR5-tehnoloogia mitte ainult ei kahekordista ribalaiust, vaid parandab ka märkimisväärselt energiatõhusust, mistõttu sobib see ideaalselt uusimatesse suure jõudlusega arvutisüsteemidesse. Võtke DDR5-mälu tulevik omaks ja avage oma arvuti täielik potentsiaal, kus kiirus ja võimsus kohtuvad, et pakkuda võrratut kasutajakogemust.

M.2 SSD gen4
Vabastage enneolematu kiirus ja tõhusus tipptasemel M.2 SSD Gen4-ga, mis on revolutsiooniline salvestuslahendus, mis määratleb uuesti andmetele juurdepääsu ja andmeedastuskiiruse nii entusiastide kui ka professionaalide jaoks. See uusima põlvkonna PCIe-liidese potentsiaali maksimeerimiseks loodud SSD pakub hüppelist lugemis- ja kirjutamiskiirust, mis vähendab märkimisväärselt laadimisaega ja kiirendab töövooge, mistõttu sobib see ideaalselt mängimiseks, sisu loomiseks ja raskete arvutitööde tegemiseks. Tänu oma kompaktsele M.2 vormifaktorile pakub see õmblusteta uuendust, mis sobib otse sülearvutisse või lauaarvutisse, pakkudes olulist ruumi kokkuhoidu, ilma et oleks vaja teha kompromisse jõudluse osas. M.2 SSD Gen4 on täiustatud täiustatud soojusjuhtimisega, et tagada töökindlus ja vastupidavus intensiivse töökoormuse korral, ning see on salvestustehnoloogia tipptase, mis võimaldab kasutajatel kogeda tuleviku arvutitehnoloogiat juba täna.

Tasuta hooldus 2 aasta jooksul!
Garanteeritud kvaliteet!
Windows kingitusena!
Tasuta kohaletoimetamine kaasa arvatud!

Müüa täiuslikus seisukorras arvuti koos täieliku dokumentide komplektiga, sealhulgas meie ettevõtte arve ja garantii. Pakume mitte ainult kvaliteetseid seadmeid, vaid ka täielikku tuge pärast müüki. Ostes meilt, saate meie ettevõtte ametliku garantii, mis tagab garantiiperioodi jooksul igasuguste probleemide tasuta kõrvaldamise. Meie ettevõte väärtustab oma mainet ja pakub ainult testitud tooteid. Kõik dokumendid, mis kinnitavad toote seaduslikkust ja kvaliteeti, sealhulgas kviitung ja garantiikaart, antakse ostu ajal. See on ideaalne valik neile, kes otsivad usaldusväärset arvutit koos müüja täieliku garantiitoega.

  • Kategooria Lauaarvutid
  • Seisukord Uus
  • Lisatud 23.03.2024 11:15

gamedog

Kasutaja alates veebruarist 2024

  • Firma
  • Kasutaja on tuvastatud
  • 6 kuulutust
GO
Jälgi

Vaatamisi: 134

Kuulutuse number: 12614819

Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt