• SHIITAKE + Ganoderma (foto #1)
  • SHIITAKE + Ganoderma (foto #2)

1 / 2

SHIITAKE + Ganoderma

46 €

Helista

Kirjuta

Eduard777

Öelge, et leidsite kuulutuse okidoki lehelt.

Tallinn

SHIITAKE + LINCHI (Valmistatud UUS looduspreparaat)!

Siitake - eksootiline seen, tuntud samuti ka nimetusega "jaapani seen" ja "must metsaseen".

Seenest sai sensatsioon, kuna tänu sellele tehti kaks avastust: polüsahhariid lentinan, esmakordselt eraldatud ja unikaalset kasvajavastast toimet omav, taimemaailmas analooge mitteomav aine ja lendavad ühendid, mida nimetatakse seente fütontsüütideks, võimelised võitlema mistahes viirustega (kõige tavalisematest rinoviirustest (nohu) AIDSi viirusteni).

Shiitake — omab võimet väljutada kolesterooli, normaliseerib vererõhku, allutab organismis patogeenset floorat, mõjub mistahes põletikulistele protsessidele, võitleb alamseentega, parandab mao-soolkonna trakti erosioone ja haavandeid, taastab vere valemi. Shiitake - suurepärane immuunstimulaator ning kasutatakse viirus- ja külmetushaiguste vältimise profülaktilise vahendina. Diabeetikutel alandab shiitake veresuhkrut, näidustatud insuliinisõltuva vormi korral.

Shiitake on näidustatud järgmiste probleemide ja seisundite korral: healoomulised kasvajad, halvaloomulised kasvajad, multipleksskleroos, hüpertoonia, infarktijärgne seisund, viirusinfektsioonid, üldine immuunsuse puudulikkus, verehaigused, suhkrudiabeet, neuroloogilised haigused, impotentsus, kõrgenenud kolesterool, rasvumine ja ülekaalulisus.

Kõik katsed kasvatada seda seent meie juures, kukkusid läbi. Seen on väga nõudlik ökoloogia suhtes, kasvab vadid teatud kohtades. Selle jõul on peaaegu maagiline, võlumõju. Seene sünnimaaks on Hiina ja Jaapan, sel kasvab ta ka tänini.

Ganodera - Reihi - surematuse seen. Hiinas nimetatakse seda – Lintshi, kuulub taimede hulka, mis tagastavad nooruse ning pikendavad eluiga. Reihil on kasvajavastane toime (sel juul kasutatakse koos shiitakega, kuna viimane tugevdab selle mõju), tuleb suurepäraselt toime südame-veresoonkoona ja psüühiliste häiretega, allergiaga. Seen on mürgitu. Kasutatakse kapslites.

Ganodera pea müstiliseks omaduseks on selle võime tõsta vaimujõudu, tõsta positiivset emotsionaalset häälestatust!

Enam kui kaks tuhat aastat tagasi kirjutati Jaapanis hindamatu raamat «Shinnoh Honsohkyo», mis on Idamaise meditsiiniteaduse algõpik. Selles õpikus mainitakse 365 liiki taimi ja seeni, selles nimekirjas seisab Ganodera esimese numbri all!

Ganodera omab viit peamist ravitoimet:

Esimene - tugev kasvajavastane mõju (preparaadi võtmisel tuleb ganoderast mistahes kasvajate - nii hea- kui halvaloomuliste kasvajate - regress.

Teine - südame-veresoonkonna haigused, kusjuures on see niivõrd väljendunud, et mitte ainult ei jää alla shiitakele, vaid ületab selle mõju mitmekordselt.

Kolmas - psüühilised haigused. Seda harvaesinevat omadust märgiti esmakordselt XVI sajandil.

Neljas - allergilised haigused. Ganodera keemilise koostise uuringul Ameerika Vähi Instituudis tehti huvitav avastus: avastati aine nimetusega "lanostaan", mis pidurdab aktikehade moodustamist. Praegu ravitakse bronhiaalastmat, atoonilist dermatiiti ja muid allergilisi ilminguid edukalt ganodera abil.

Viies - mistahes kopsuhaigused.

Vastunäidustused: ei soovitata lastele, rasedatele, naistele rinnaga toitmise ajal.

Väljalaske vorm: 120 kapslit х 500 mg.

Kasutusviis: peale sööki või söögikordade vahel, juua peale 0,5-1 klaasi sooja vett temperatuuriga mitte üle 50°С

Annustamine: 1 nädal — 1 kapsel 1-2 korda päevas. Seejärel, arvestades individuaalset taluvust, suurendada annust järk järgult 1 kapslini 2 korda päevas. Vajadusel 1 kapslit 4 korda päevas.

Hind on 56 eur

Soodushind 46 eur!

  • Kategooria Biolisandid, retseptivabad preparaadid
  • Seisukord Uus
  • Lisatud 02.05.2024 04:40

Eduard777

Kasutaja alates märtsist 2009

  • Eraisik
  • 46 kuulutust
E
Jälgi

Vaatamisi: 429 (+4 täna)

Kuulutuse number: 10447137

Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt