• Gamedog Advanced PC (фото #1)
  • Gamedog Advanced PC (фото #2)
  • Gamedog Advanced PC (фото #3)
  • Gamedog Advanced PC (фото #4)
  • Gamedog Advanced PC (фото #5)
  • Gamedog Advanced PC (фото #6)
  • Gamedog Advanced PC (фото #7)
  • Gamedog Advanced PC (фото #8)
  • Gamedog Advanced PC (фото #9)
  • Gamedog Advanced PC (фото #10)

1 / 10

Gamedog Advanced PC

2 799 €

Предложить цену

Содержит НДС

Позвонить

Написать

gamedog

Скажите, что нашли это объявление на okidoki.

Tallinn

14th Gen Intel Core i7-14700F
Intel® Core™ i7 protsessor 14700KF on võimas arvutusvõimsus, mis viib teie mängu- ja tootlikkuskogemuse uutesse kõrgustesse. See protsessor on loodud erakordse kiiruse ja reageerimisvõime saavutamiseks, kuna selle baastaktisagedus on hiilgav ja võimeline saavutama muljetavaldavaid turbosagedusi. Vabastage oma süsteemi täielik potentsiaal tänu selle mitmetuumalisele arhitektuurile, mis tagab sujuva multitegemise ja ressursimahukate rakenduste tõrgeteta täitmise. Olenemata sellest, kas oled kirglik mängija, sisulooja või keeruliste ülesannetega tegelev professionaal, i7 14700KF on loodud sinu nõudmistele hõlpsasti vastama. Selle lukustamata kordaja võimaldab vaevata ületaktimist, pakkudes entusiastidele paindlikkust oma süsteemi piiride ületamiseks, et saavutada veelgi vaimustavam jõudlus. Tõsta oma arvutikogemus uuele tasemele Intel® Core™ i7 protsessoriga 14700KF – siin kohtuvad võimsus ja täpsus, et saavutada enneolematuid tulemusi.

NVIDIA® GeForce RTX™ 4080
See entusiastidele ja mängude nautlejatele mõeldud graafikakaart pakub võrratut jõudlust, mis paneb teid hingematva ja elutruu graafikasse. Tänu tipptasemel Ray Tracing-tehnoloogiale äratab RTX 4080 stseenid elama hämmastava realismiga, pakkudes enneolematu detailsuse ja valgusefektide taset. Selle kolossaalne VRAM tagab suure eraldusvõimega tekstuuride sujuva renderdamise, samal ajal kui täiustatud Tensor Cores parandab tehisintellekti võimalusi tõeliselt intelligentse mängukogemuse saavutamiseks. Vabastage oma lemmikmängude, 3D-rendereerimise ja sisuloomise täielik potentsiaal koos RTX 4080-ga, mis on tõeline imetegu graafikakaartide maailmas, mis seab uue standardi visuaalsete arvutite tipptasemele. Ole valmis tõstma oma mängu- ja loomingulisi püüdlusi uutesse kõrgustesse tänu RTX 4080 fenomenaalsele võimsusele.

DDR5 64GB baasis
Kogege mälu jõudluse tipptaset tipptasemel tipptasemel DDR5 64 GB baaskonfiguratsiooniga. See suure mahutavusega mälumoodul on mängumuutja, mis pakub teie arvutivajaduste jaoks võrratut kiirust ja tõhusust. Olenemata sellest, kas olete professionaalne sisulooja, hardcore-mängija või mitmeülesannete harrastaja, DDR5 64 GB tagab sujuva multitegutsemise ja välkkiire andmeedastuse, suurendades teie süsteemi üldist reageerimisvõimet. Tänu täiustatud arhitektuurile ei vasta see mälumoodul mitte ainult kaasaegsete rakenduste nõudmistele, vaid ületab neid, vabastades teie süsteemi kogu potentsiaali. Tõsta oma arvutikogemus uuele tasemele DDR5 64 GB-ga – kiirus, usaldusväärsus ja suur maht ühendavad endas mälulahenduse, mis on nii tulevikukindel kui ka muljetavaldav. Hüvasti kitsaskohtadele ja tere tulemast uuele kõrgtehnoloogiliste arvutite ajastule, kui DDR5 64GB on teie süsteemi tuumikuks.

M.2 SSD gen4, 2TB baasis
Tutvustame salvestusruumi innovatsiooni tippu: tipptasemel M.2 SSD Gen4, mis on nüüd saadaval mahuka 2TB mahuga, mis on uus standard kõrgjõudlusega arvutite valdkonnas. Vabastage Gen4-tehnoloogia võimsus ja kogege võrratuid andmeedastuskiirusi, mis määratlevad uuesti võimaluste piirid. See elegantne ja kompaktne ketas integreerub sujuvalt teie süsteemi, pakkudes tohutut 2TB salvestusruumi, et mahutada teie kasvavat digitaalset impeeriumi. Olenemata sellest, kas oled sisu looja, mängur või professionaal, kes otsib kompromissitut kiirust, see M.2 SSD pakub hingematvat lugemis- ja kirjutamiskiirust, tagades kiire juurdepääsu oma failidele ja rakendustele. Tõsta oma arvutikogemust 2TB M.2 SSD Gen4-ga – kus kiirus, usaldusväärsus ja mahutavus ühinevad ja loovad ootusi ületava salvestuslahenduse.

Tasuta hooldus 2 aasta jooksul!
Garanteeritud kvaliteet!
Windows kingitusena!
Tasuta kohaletoimetamine kaasa arvatud!

Müüa täiuslikus seisukorras arvuti koos täieliku dokumentide komplektiga, sealhulgas meie ettevõtte arve ja garantii. Pakume mitte ainult kvaliteetseid seadmeid, vaid ka täielikku tuge pärast müüki. Ostes meilt, saate meie ettevõtte ametliku garantii, mis tagab garantiiperioodi jooksul igasuguste probleemide tasuta kõrvaldamise. Meie ettevõte väärtustab oma mainet ja pakub ainult testitud tooteid. Kõik dokumendid, mis kinnitavad toote seaduslikkust ja kvaliteeti, sealhulgas kviitung ja garantiikaart, antakse ostu ajal. See on ideaalne valik neile, kes otsivad usaldusväärset arvutit koos müüja täieliku garantiitoega.

  • Раздел Настольные компьютеры
  • Состояние Новое
  • Добавлено 28.04.2024 02:50

gamedog

На okidoki с февраля 2024

  • Фирма
  • Пользователь проверен
  • 10 объявлений
GO
Подписаться

Просмотров: 199 (+5 сегодня)

Номер объявления: 12602898

Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее